Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Gyereknap meg Azahriah után

2024. május 27. 10:56

Soha ilyen jó nem volt fiatalnak lenni Magyarországon.

2024. május 27. 10:56
Hont András
Hont András
Facebook

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

„Akkor gyereknap meg Azahriah után.

Azt látom, hogy soha ilyen jó nem volt fiatalnak lenni Magyarországon, talán az Európai Unióban sem, mert ma azt tanul bárki bárhol, amit szeretne. Soha ilyen sokfajta és magas ösztöndíj nem állt a diákok rendelkezésére Magyarországon, mint jelenleg. Magyarországon soha ilyen széles családi és adókedvezménnyel nem támogatták a fiatalok munkába állását, otthonteremtését és családalapítását, mint jelenleg. 
Bővebben az ÖT-ben.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2024. május 28. 23:02
Téved. Kezdem nettó kormánypropagandának értékelni Hont ügykezelését. Nem is ismerek olyat, aki osztaná ezen véleményét, pedig elég szerteágazó a kapcsolati hálóm.
gyaloggos
2024. május 28. 12:29
Kétes! MERT te itt se vagy! Hm....?
Kétes
2024. május 27. 17:17
Újra itt van! Újra itt van a nagycsapat.... TORKOS TROLLOK CSAPATA! Nem gondoltam volna, hogy szexikitty kommentjeit színvonalasabbak ezekénél! Gratulálok Andris! Vajon be fog perelni Agyar Peti, vagy csak simán lehazudja, jó szokásához híven, hogy ő ott sem volt! A TORKOS TROLLOK CSAPATA: Ez D-dúr és e-moll destsai Skywalker_bp gyaloggos Patika recipdoki Novicsok-5
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 27. 16:23 Szerkesztve
"euphorbiapulcherrima ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 27. 16:09 hettita, kéttita ,száztita ..." "(...) Dunába rondít a sirály a fecskék a tornácra fosnak dzsiggel egy hettita király képe alatt Kossuth Lajosnak balzsam jut minden lakosnak így készül az illatos tag múmia kit masztaba zár ön is hettita ugyebár a hettita a hettita különös nép a hettita azt hiszi minden hettita mindenkiről hogy hettita furcsa madár a sirály azt hiszi minden sirály ha jön egy másik sirály az nem igazi sirály (...)" https://wsc.blogger.hu/2013/09/19/weores-sandor-le-journal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!