A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

„Elég az őrületből!” – Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony semmiről nem kérdezte meg a budapestieket

2024. május 27. 20:09

„Csak drágít, tilt és még nagyobb káoszt hoz a nyakunkra” – fogalmazott videójában a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

2024. május 27. 20:09

Nyitókép: Facebook

„Miután az egész város felháborodott Karácsony autókitiltási botrányán, ő most arról beszél, hogy a Nagykörúton belüli városrtészt elzárná az autósok legnagyobb része elől” – hallható Szentkirályi Alexandra Facebookon megosztott legújabb videójában. A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony Gergelyen eluralkodott a Gyurcsány-kór, aminek hatására képes lenne a budapestiek háromnegyedét kitiltani. 

Elég az őrületből!”

Karácsony a budapestieket nem kérdezte meg, csak drágít, tilt és még nagyobb káoszt hoz a nyakunkra” – fogalmazott  videójában Szentkirályi Alexandra.

 

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. május 27. 22:02
Meglehet, hogy Karácsony Karácsony, de ehhez a nőhöz képest ő bizony Karácsony.
ThunderDan
2024. május 27. 21:52
Amúgy komolyra fordítva: nyilván nem lép vissza Szentkirályi. Aki eddig pályafutása során visszalépett, méghozzá kvázi nyerő helyzetből lépett vissza (becsapva az őt jelölő pártokat!), az ugye KamuGeri. Normális esetben már akkor game over lett volna a politikai karrierjének.
Massimiliano Prospero dArco
2024. május 27. 21:32
llnnhegyi 2024. május 27. 21:09 • Szerkesztve A Fidesz vezet Budapesten. Ez természetes. Az MJK vezetése. M űvelt J obboldali K özösség na az komoly, győzike, curtis meg a sok 8 osztályos putris tróger paraszt aztán nagyon művelt...
Massimiliano Prospero dArco
2024. május 27. 21:31
takarodj már újpalotára szandika, a belső kerületekbe ne jöjjön be a fajtátok autóval, van bkv meg lehet gyalog ezt az állandó hgisztit kell nyomni mindenhol...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról