Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Egy gyermeknapi rendezvény szervezőit abuzálta Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. május 30. 12:53

Magyar Péter a hétvégén Szécsénybe látogatott, ahol egy vadászati tematikájú gyermeknapi rendezvényt akart leállítani amiatt, mert szerinte a zenétől nem lehetett hallani a beszédét, az ügyben a Mandinernek most megszólalt a rendezvény fővédnöke.

2024. május 30. 12:53

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

„Magyar Péterék elkezdték szapulni a gyermeknap szervezőt, és követelték, hogy halkítsák le a zenét” – idézte fel a hétvégi szécsényi gyermeknap eseményeit a Mandinernek Bagó József, a rendezvény fővédnöke, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat jegyzője. 

A hétvégén Szécsényben az Ifjú Dianák elnevezésű vadászcsoport tartott gyermeknapi programokat, ahová egyszer csak megérkezett Magyar Péter és a szervezők szerint nekiállt a résztvevőkkel kiabálni, valamint követelte a gyermeknapi programok leállítását. Bagó József szerint ez amiatt is aggályos, mert a gyermeknapi rendezvényt jóval korábban bejelentették, mint Magyar Péter politikai gyűlése.  A rendezvény fővédnöke szerint a gyermeknap szervezői keresték az esemény előtt Magyar Pétert, hogy a meghirdetett országjárási helyszínén akkor gyermeknapi programok lesznek, Magyarék ezzel azonban nem foglalkoztak.

Nem ez volt azonban az egyetlen olyan eset a közelmúltban, amikor atrocitás érte olyan települések lakóit, ahová Magyar Péter országjárásra érkezett. Aktivistái legutóbb Tatabányán rongáltak meg egy kávézót, a Tisza Párt kunszentmártoni gyűlésén pedig egy férfit amiatt akartak megverni, mert nem értett egyet Magyar Péter véleményével. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 339 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fekete-hunyor
2024. május 31. 05:29
Ez esemény kapcsán is kérdezem: a hívei szeretnék , hogy országunkat vezesse?
kobi40
2024. május 30. 23:50
iphone-3 2024. május 30. 17:27 Isten ments, hogy valaki képen törölje! Arra vár, azért provokál, hogy mártírt játszhasson.
CsakOlvas
2024. május 30. 20:02
Csak felforgatásra, és incident-képzésre készítették fel, no erre egy elmebeteg is képes. Ignore on.
atti64
2024. május 30. 19:35
PATKÁNY VAGY PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!EGY IGAZI PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!