„Lehet jönni diktafonnal, nadrágszíjjal” – Deutsch Tamás is részt vesz a köztévé EP-listavezetői vitáján

2024. május 11. 19:40

Ott lesz Magyar Péter, Donáth Anna, és Dobrev Klára is a vitán.

2024. május 11. 19:40
null

Nyitókép: Facebook

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője és részt vesz a köztévé által rendezett vitán. Korábban már Magyar Péter (Tisza párt), Donáth Anna (Momentum) és Dobrev Klára (DK) jelezte, hogy részt vesz a vitán, melyet az európai parlamenti választáson induló pártok listavezetőinek szerveznek. „Lehet jönni diktafonnal, nadrágszíjjal” – írta az RTL Híradó érdeklődésére a Fidesz sajtóosztálya szombat délután. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 293 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:44
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­k­­e­l­­d­ ­­a­­ ­­­s­z­e­­x­­i­ ­­­p­­­u­­­n­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Valodi
2024. május 14. 01:39
"Egy dolog a filozófia, és egy teljesen másik a valóság. Az ember lapértelemzetten önző, kapzsi, hedonista és egoista, vagyis gyarló. Jöhet itt bármilyen kormány, demokráciában ezen nem lehet változtatni, max. diktatúrában, az meg nem kell se a jobb se a baloldalnak." Meglehet ... csak akkor mit is hagyok az unokáimra? Ezt? Faludy György Tanuld meg ezt a versemet - kivonat Tanuld meg ezt a versemet, mert meddig lesz e könyv veled? Ha a tied, kölcsönveszik, a közkönyvtárban elveszik, s ha nem: papírja oly vacak, hogy sárgul, törik, elszakad, kiszárad, foszlik, megdagad vagy önmagától lángra kap, kétszáznegyven fok már elég – és mit gondolsz, milyen meleg egy nagyváros, mikor leég? Tanuld meg ezt a versemet.
Valodi
2024. május 14. 01:18
Mindenhova 12:54 "Egyszerűbb lenne bevallanod most már, h. eredeti kontextusából kiragadva más volt a célod vele." - ezek szerint elolvastad, talán még megpróbáltad értelmezni is. Nem is igen sikerült. Merthogy az sehogyan sem illeszthető össze a "te szar"- ral. A célom pedig az volt vele, hogy minél többen megismerjék, hiszen nyilván azért fogalmazták meg így.
Valodi
2024. május 12. 18:44
Mindenhova 14:16 "És ezt is kifelejtetted te szar:" - höhöhö ... a stílus maga az ember! Sajnálom .... Nem kifelejtettem, hanem van az ezer karakteres korlát, amint Te is tudod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!