Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Csintalan Sándor nem fogadja el azt a véleményt, miszerint a Fidesz „primitív kommunikációt” folytat – szerinte ez arisztokratikus megközelítés

2024. május 20. 16:27

Keményen bírálta a baloldalt és az ellenzéki kampányt az MSZP politikusa, aki szerint Dobrev Klárának többet kellene tennie.

2024. május 20. 16:27

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Nem kímélte Csintalan Sándor Dobrev Klárát és a baloldalt, szerinte ugyanis az ellenzéki pártok semmit sem mondanak a választóknak, szemben a kormány világos, szuverenista, szabadságharcos narratívájával. A baloldali megmondóember a Klikk TV-n kiemelte:

Többet várunk Dobrev Klárától, aki ugyan mond ezt-azt arról, hogy az ellenzék milyen külpolitikát, uniós politikát folytatna. De ez nem elég, mint ahogy a kormány háborúpárti vádjaira sem elég csak annyit reagálni, hogy nem vagyunk háborúpártiak

– fejtette ki Csintalan, aki visszautasította Németh Péternek azt a felvetését is, hogy a Fidesz primitív, egyszerű kommunikációt folytat.

Szerinte ez egy arisztokratikus megközelítés, és látni kellene, hogy a kormánypárti kommunikáció eljut az emberekhez.

A baloldali politikusoknak szerinte a hétköznapi emberek számára is érthetően kellene fogalmazniuk. Csintalan Sándor szerint az emberek akkor értik meg a baloldalt, ha hétköznapi nyelven mondja el, hogy a magyar közjóval és a mindennapos életviszonyokkal összefüggésben mit kínálnak.

A politikus szerint 

az ellenzék mondanivalója nem a kampányidőszakban kellene hogy létrejöjjön, miközben a Fidesznek mindig van üzenete.

Csintalan Sándor nem túl optimista a kampánnyal kapcsolatban.

Jelen állás szerint úgy tűnik, ez a nép igen fogékony a hazugságra

– jegyezte meg arra a jelenségre reagálva, hogy vidéken egyre többször fordul elő, hogy az ellenzéki jelölt plakátján nincs rajta a pártlogó, ezáltal – szerinte – a jelölt félrevezeti a választókat.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2024. május 22. 20:32
Sanyi bácsi visszabukfencezne a Fidesz kebelére?
belabarva
2024. május 22. 20:14
Csintalan lett volna trollbsz vezető mint az apja, legalább valami hasznosat csinált volna életében.
luisbathhelena
2024. május 22. 16:55
Mikor duplanullák találkoznak...
paracelsus-2
2024. május 21. 05:30
Elvtársaknak szóltál már, Sanyi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!