Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Bundagyanús meccset vizsgál az MLSZ

2024. május 28. 21:35

Megyei negyedosztályú mérkőzés miatt szabadultak az indulatok.

2024. május 28. 21:35
null

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

A Budapest-bajnokság IV. vonalának 4. csoportjában a Szent István SE II és az UDSE-Gázgyár II csapott össze, és a végeredmény 17-2 lett. A hazaiaknak pont 15 góllal kellett győzniük a vasárnapi meccsen, hogy megelőzzék a tabellán a 61-szeres válogatott Détári Lajos által irányított Unione II-t – olvasható a Sportal hasábjain. Sikerült is nekik, így megnyerték a bajnokságot és egy osztállyal feljebb jutottak. 

A Gázgyár az ezt megelőző fordulóban közvetlen riválisa, a hetedik helyezett Palota SE ellen nem állt ki létszámhiány miatt, de most óriási késztetést érzett arra, hogy edző nélkül, szűk kerettel, amelyben két 16 éves játékos is ezúttal debütált, mindenképpen játsszon a második helyezett vendégeként” 

– hangzott az egyik, neve elhallgatását kérő Unione-játékos véleménye. Az Unione II és a Gázgyár között korábban egy hét közbeni mérkőzés is volt, amelyen az Unione II minőségben magasabb szintet képviselő U17-es játékosokkal ért el 3-3-as döntetlent. A vasárnapi meccs időpontja kapcsán ismert volt régóta az egyidejűség a Gázgyár II és a Gázgyár U17-es csapata között, de itt „furcsa módon” nem kértek új vagy korábbi időpontot, pedig pontosan tudták, hogy nem jönnek az edzett és képzett U17-esek. 

Az MLSZ kivizsgálja a meccset és a körülményeit, és szükség esetén figyelmezteti a vétkes csapatokat. 

A másik fél, a Szent István SE elnöke, Héray László, nem nyilatkozott a mérkőzésről, de a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elindította a vizsgálatot a mérkőzéssel kapcsolatban. Rendőrségi ügy viszont nincs, fogadási csalás gyanúja ugyanis nem vetődött fel.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dave
2024. május 29. 10:36
Újpest-Diósgyőr 7:0? Csak, hogy az Újpest bennmaradjon. Mindenki szarrá verte, a DGY- k meg lő 7-t. Ez sem volt megbeszélve biztos.
syphax
2024. május 29. 06:10
CSAK REMÉLNI SZERETNÉM HOGY FUTBALL VÁLOGATOTTUNK EB SZEREPLÉSE FELEDTETNI TUDJA VALAMELYEST AZOKAT A ROMLOTT SPORTERKÖLCSI MOMENTUMOKAT, MELYEKET A FENTI ESET IS TÜKRÖZ.
Egyszeriember
2024. május 28. 21:39
Megyei negyedosztályú? Még szerencse, hogy magasabb osztályokban ilyesmi fel sem merülhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!