Szlovénia
ÉLŐ
Szerbia

Bayer Zsolt mindenkinek üzent: Aki most a régi Európáját szeretné megtartani, annak el kell mennie a szombati Békemenetre

2024. május 31. 11:55

A publicista abban is bízik, hogy talán majd „Nyugaton is eljutnak oda, hogy tartanak egy ehhez hasonló menetet.”

2024. május 31. 11:55

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Bayer Zsolt az Origónak adott interjúban elmondta, hogy aki most a régi Európáját szeretné megtartani, visszakapni, megőrizni, átmenteni, annak el kell mennie a szombati Békemenetre.

„Ez az első olyan Békemenet, amely nem pusztán a kormány melletti kiállásról szól – arról is –, hanem

a mi Európánkról, amit valakik valamiért el akarnak tüntetni, fel akarnak számolni, meg akarnak változtatni, mind kulturálisan, mind etnikailag, és ráadásul még egy háborúba is bele akarják rángatni.

Aki ezt nem akarja, az jöjjön el szombaton a Békemenetre, és mutassuk meg, hogy a normális emberek vannak többségben” – mondta a publicista.

Bayer Zsolt szerint „Robert Ficóért azért menetelünk”, mert ahogy két és fél évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy háború lesz a szomszédunkban, ahogy egy évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy ebbe a háborúba az Európai Unió eszüket vesztett vezetői egész Európát bele akarják majd sodorni, úgy pár héttel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy itt, Közép-Európában, egy szomszédos ország miniszterelnökét megpróbálják megölni.

„Ez is megtörtént, és innentől kezdve nem szeretném, ha jövő héten valami olyasmi történne, amire ezen a héten még nem gondoltunk, de sajnos ma már minden lehetséges. Mutassuk meg, hogy az erő velünk van!” – mondta a publicista.

Ez üzenet az európaiaknak is

„Azt gondolom, hogy ennek a mostani Békemenetnek a híre eljut majd a nyugati, normális emberekhez. Mert azt is gondolom, hogy Nyugaton a normalitás még nem veszett el, csak az emberek meg vannak félemlítve, de ha látják, van példa, ha van erő, akkor ha semmi másban, de legalább a lelkükben megerősödnek, és egyszer

talán majd ők is eljutnak oda, hogy tartanak egy hasonló menetet, és elmondják a sajátjaiknak, hogy érdemes kiállni”

– mondta Bayer Zsolt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 01. 02:43 Szerkesztve
Bauer kém ezt mondd el a bikának is. (hátha valaki felkap ezért téged) Nem egy urtolsó látni amikor fel vagy dobódva, de a csúcs azt lesz nézni, amint pofára esel.
Lajoss
2024. május 31. 16:20
Zsozsó,Anya gyűjthetne vérplazmát,és seftelhetne velük… Profi már a szentem…😉
Pelso j.
2024. május 31. 15:38
zsolti. ismét hülyét csináltok azokból a szerencsétlenekből, akiknek mindent köszönhettek.
Lajoss
2024. május 31. 15:36
🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!