Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

A NAV szégyenlistáján feltűnő Szabó Kimmel Tamás dobta Karácsonyt és Magyar Péter csatornáján készít szürreális propagandainterjúkat a Tisza Párt jelöltjeivel

2024. május 19. 06:00

Az interjúból kiderül, hogy minél magasabb kakaótartalmú keserű csokit dobunk a pörköltbe, annál selymesebbé tehetjük az étel állagát.

2024. május 19. 06:00

Nyitókép: Képernyőfotó/youtube

Egészen szürreális interjú jelent meg Magyar Péter YouTube-csatornáján. Az interjút a 2019-ben még Karácsony Gergely mellett kampányoló, az elmúlt években a NAV szégyenlistáján is feltűnő Szabó Kimmel Tamás készítette Molnár Dániellel, Magyar Péter európai parlamenti képviselőjelöltjével.

A formátum abszolút indokolt, hiszen Magyar jelöltjeiről egyelőre semmit sem tudunk azon kívül, hogy egyik jelöltje szerint agymosottak a magyarok, a másik eltörölné a rezsicsökkentést, a harmadik pedig woke ideológiát terjeszt.

A Mandiner hiába próbált meg mindezekről Magyar jelöltjeinek kérdést feltenni, napok óta semmilyen visszajelzést nem kapunk megkereséseinkre.

Ezt is ajánljuk a témában

Szabó egyébként az interjúban meg is kérdezi Molnárt a transzparenciáról. Molnár leszögezi, szerinte nagyon fontos a transzparencia, és ez eddig hiányzott a magyar közéletből, mert a magyar politikusok eddig nem tisztelték meg a választókat, nem látták be, hogy ők a választók szolgái. Ehhez képest is érdekes, hogy miután már három jelöltről jöttek ki minimum magyarázatra szoruló nyilatkozatok, a jelölteket Magyarék dugdossák a sajtó elől, azok napok óta egyetlen kérdésre sem válaszolnak.

Ha már transzparencia, azt Szabó Kimmel elfelejtette közölni a nézőkkel, hogy a menedzsere Magyar Péter egyik fővárosi jelöltje, Böröck-Gémes Szilvia. 

A propagandainterjúnak is beillő mutatvány során Szabó olyan kemény kérdéseket tett fel a jelöltnek, mint: „Hogy vagy?”, „Mi igazából a demokrácia?”, „Te milyen karakternek írnád le magad?”, „Nagy kajás vagy?”, „Mi a kedvenc ételed?”, „Mi a kedvenc művészeti alkotásod?”, „Mi a kedvenc vicced?”, „Gyakran jársz moziba?”, „Mi a kedvenc filmed?”.

Molnár szerint ezek „baromi nehéz kérdések”, de azért igyekezett velük megküzdeni.

Az informatív beszélgetés végén azt is megtudtuk, hogy Magyar Péter jelöltje nem dob a pörköltbe keserű csokit, pedig Szabó Kimmel szerint minél magasabb kakaótartalmú keserű csokit dobunk a pörköltbe, annál selymesebb lesz a pörköltünk.

Aki esetleg nem szeretné végignézni az interjút, annak eláruljuk, hogy Molnár kedvenc vicce egy papagájos vicc.

Sajnos Európa legfontosabb kérdéseiről, békéről, háborúról, stratégiai szuverenitásról, európai haderőről, migrációról, szociális és gazdasági kérdésekről, uniós pénzekről, jogállamisági eljárásról, környezetvédelemről, agráriumról, digitalizációról, Magyarország Európán belüli pozícióiról, szomszédságpolitikáról és bővítésről egy szó sem hangzik el az interjúban. 

A beszélgetés végét Szabó azzal zárja, hogy úgy érzi, mindenre választ kapott.

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. május 21. 07:29
A szégyenlistától függetlenül, unszimpatikus ez a Szabó. Láttam a Mintaapákban, szerencsére a nagy arca és követelései miatt kirúgták a sorozatból. Na meg Vidnyánszky Attilával is arcoskodott, amikor a Nemzeti éléra került. Szóval, nagyon nem bírom a krapekot.
Gullwing
2024. május 21. 07:15
Ki ez a szabo kimmel ? A ballibcsik tele vannak tehetségtelen névtelen nullákkal... Némelyikből Kossuth-díjast, meg Nemzet Szinészét kreálnak....
ambaracurjan
2024. május 19. 15:23
Komoly. Egy Európa-Parlamenti képviselőjelölttől. Kb. Kalácsony Gelgő szint.
Tommaso
2024. május 19. 15:02
BREAKING NEWS!!!!!!!!!!! Karácsony Gergely, az újraválasztásra esélyes főpolgármester KIHIVTA ORBÁN VIKTORT egy nyilt TV-vitára. Mondván, hogy ez az Alexandra nem önálló, hanem csak ORBÁN BÁBJA. Egyelőre várjuk a Gyávaszar Felcsúti Geci válaszát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!