Rosszul van a híres színész, lemondta egy programját is

2024. április 17. 09:35

„Megrepedt a bordám, levegőt is alig tudok venni” – árulta el Reviczky Gábor.

2024. április 17. 09:35

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Egy országos premier előtti jótékonysági vetítésen mutatták be kedd délután Szőke András legújabb filmjét, a Brigádnaplót, ahol a szereplők közül megjelent Badár Sándor, Kautzky Armand, Györgyi Anna, Lajsz András és Bede Róbert. Reviczky Gábor nem tudott elmenni, ugyanis kisebb balesetet szenvedett – írja az Index.

Megrepedt a bordám, levegőt is alig tudok venni”

– mondta a lap megkeresésére Reviczky Gábor. A színművész elmesélte, hogy a balesetet a kedves és gyönyörű, ragdoll- és perzsakeverék macskája okozta, aki – a szürke színe miatt – a Gandalf névre hallgat.

„A macska mindig körülöttem mászkál, tekereg, még velem is alszik, és egyszer, amikor öltöztem, véletlenül megcsúsztam, és ráestem a fotel karfájára. Akkor még nem is éreztem fájdalmat, csak másnap.

Először azt hittem, a vesém fáj, de a feleségem azt mondta, hogy a fájdalom helyén lát egy horzsolást, és akkor már tudtam, hogy ez az esés miatt lehet”

– árulta el a hat nappal korábbi baleset részleteit.

Kiderült, hogy éppen ment az onkológiára kontrollra, ahol az orvosa felírt neki Flector port, így bár enyhült a fájdalom, köhögni azért csak egy meghatározott pozitúrában tud.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2024. április 18. 09:10
Gyógyulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!