Orbán Viktor berúgta a kampányt, elindult a vidéki országjárás (VIDEÓ)

2024. április 22. 14:05

„A kampányt berúgtuk!” – fogalmazott a kormányfő.

2024. április 22. 14:05
null

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Beindult a választási kampány, Orbán Viktor miniszterelnök is nyakába vette az országot, és meg sem állt Nemesgörzsönyig. A kormányfő a közösségi oldalán azt írta a Veszprém vármegyei településen készült kép alá:

A kampányt berúgtuk!”

Mint arról beszámoltunk, hétvégén sem tétlenkedett a miniszterelnök, hivatalos Facebook-oldalán jelentkezett egy rövid üzenettel, amelyben azt írja, hogy „mindenki részéről” háborús készülődést lát.

Állítja: „az európai vezetők már belesodródtak a háborúba, a háborút a saját háborújuknak tekintik, és a saját háborújukként is vívják”. Megfigyelését Orbán szerint az támasztja alá, hogy „először csak sisakküldésről volt szó. Aztán szankciók, de az energiahordozókra persze nem! Aztán mégis, azokra is. Aztán jött a fegyverküldés. Először lőfegyverek, aztán harckocsik, aztán repülők”.

Ezt is ajánljuk a témában

Értékelése szerint „Brüsszel a tűzzel játszik. Amit csinál, az maga az istenkísértés”. Bejegyzését azzal zárta: „meggyőződésem, hogy ebből a háborúból ki kell maradnunk. Ez nem a mi háborúnk. Nem akarunk háborút, és nem akarjuk, hogy Magyarország újra nagyhatalmak játékszerévé váljon. Ezért ki kell tartanunk a béke mellett”.

 

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­g­­ö­­s­­ ­­l­­­á­n­­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­a­­k­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Nemkellnév
2024. április 22. 20:19 Szerkesztve
Orbán Viktor a valaha élt egyik legjobb, leghasznosabb vezetője Magyarországnak. Orbán Viktornak felelős vezetőként most már át kellene adni a stafétát egy olyan személyiségnek, aki frissebb, mint ő. Aki a másképpen gondolkodókat is jobban szóhoz engedi jutni. Eddig elnézhető volt az indok, hogy pusztuljon a gyurcsányi múlt. Ma ennél már más, több kell.
nemecsek-3
2024. április 22. 19:46
Még mindég várom a mandiner válaszát amelyben ecsetelik a berugni szó aktuális értelmezését mert szerintem nem tudják miért és hogyan értendő
bhölömbika
2024. április 22. 19:32
1 hete még sírt hogy eu-ban be akarják tiltani a jobboldali szót most itt tiltaná be azt aki nem ért vele egyet, jobboldali önellentmondás: "luxusbatar 2024. április 22. 18:03 • Szerkesztve A kibaszott moslékos, dollárcseléd trollok teljesen leuralták a mandinert is. Lehet a tulajnak csenget a kassza, de törzsközönség nevében nyugodtan mondhatom, hogy basszák meg, hogy ezt megengedik!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!