Nem engedte el az ámokfutót a sofőr, kis híján a szalagkorláton végezte (VIDEÓ)

2024. április 14. 19:42

Csak a szerencsén múlott, hogy nem okozott balesetet a két sofőr acsarkodása.

2024. április 14. 19:42
null

Nyitókép forrása A BpiAutósok Videa-oldala

Két autó közti életveszélyes acsarkodást rögzített BpiAutósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája, az M0-son, Vecsésnél, az M3 irányába haladva. Egy Porsche ráhúzta kormányt előzés közben egy Fordra, ezt azonban nem nézte jó szemmel a másik autó sofőrje, aki nem hagyta annyiban a dolgot. Csak a szerencsén múlott, hogy nem okozott balesetet a két sofőr acsarkodása.

A kamerás autó a belső sávban haladt.

Mögötte alakult ki az életveszélyes „verseny” egy fekete Porsche SUV és egy szürke Ford sofőrje között.

A Porsche sofőrje jobbról elkezdte megelőzni a belső sávban haladó Fordot és már ekkor láthatóan ráhúzta a kormányt. A Fordot vezető sofőr ekkor gázt adott, ami azonban nem tántorította el a Porsche sofőrjét az előzési szándékától.

Ezt követően nem sokon múlott, hogy a Ford ne a szalagkorláton végezze.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-86
2024. május 27. 20:42
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­k­­e­­l­­­d­ ­a­ ­s­z­e­­­x­i­ ­p­­­u­n­­­c­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Janika50
2024. április 15. 21:31
Én is mint sok hozzám hasonló, ritkán veszem észre az Előzni kötelező!!! jelző táblát. Nyilván én vagyok a hibás, de! Octavi Combi iV, kb 100 km/h türelmetlenül, de kivárják mig befelyezem az előzést. Egyéb követelményeknek megfelelő autóbosz, kb 103 km/h, jó két három percig előzöm a tgk sort, türelmessen követnek. Hűttő camion, kb 92-95km/h előzés jó 5 percig- éjjel- türelmessen követnek. Suzuki Wagon R+ tempó 130km/h felett, messziről irányjelző ballra, villogás, duda, egyebek. A csutkánál mindig jómagam űlök. Nyilván tudatlan vagyok, de azért mégis, hogy is van ez? Lehet, nem én vagyok a legtudatlanabb?
nemecsek-3
2024. április 15. 12:39
Ma már időnként az is probléma, ha a külső sávban utólérnek és nem szívódok föl. Az autópályán keményen van jobbratartási kötelezettség, pontosan úgy mint akárhol másutt és tiltott jobbról előzni, de ha lehet akkor elsőként a belső sávban haladó is szabálytalan de rögtön utána a jobbról előző is. Persze ha valaki faiskolában tanult vezetni mint az aki szerint nincs jobbratartási kötelezettség és nem hajlandó kitakarodni kívülre akkor nincs más megoldás, persze az is egy más eset, ha valaki már 135-el megy a belsőben és olyan a forgalom, hogy állandó fék-gáz kellene, hogy a 180-al tépők előtt biztosítsa a mindenkori zavartalan tiszta sávot akkor egészen más a helyzet.
camouflage
2024. április 15. 08:12
napi szinten tesznek fel hasonló videókat, de nem nagyon lehet (ha egyáltalán volt ilyen, én nem nagyon emlékszem) olíatolvasni, hogy büntetés követte a száguldozást......minek van rendőrség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!