Most kiderül, melyik kormánytag akart mozdonyvezető lenni kiskorában (VIDEÓ)

2024. április 12. 08:42

Gyermekkori álmaikról vallottak Orbán Viktorék.

2024. április 12. 08:42

Fotó: TikTok-videó/képmentés

Csillagász, futballista, mozdonyvezető – újabb videó jelent meg a miniszterelnök TikTok-oldalán, amelyben azt kérték a fideszes politikusoktól, mondják el, mik szerettek volna lenni kiskorukban. Orbán Viktor mellett többek között Szentkirályi Alexandra és Szijjártó Péter is elárulta gyermekkori vágyait.

A platform sajátosságának megfelelően rendszeresek a miniszterelnök TikTok-oldalán a rövid, humoros vagy adott esetben személyesebb hangvételű videók: egy korábbi összeállításban például arról meséltek a politikusok, milyen zenét hallgattak legutóbb.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:50
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­­k­e­­­l­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­­p­­u­­­n­c­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
bodrigyuri
2024. április 12. 13:12
Milyen érdekes, mindenki más akart lenni és egyaránt nagy tahók lettek. A legjobb a rezsisziló. A malac prosztósága sem rossz.
Genusnextgen
2024. április 12. 10:12
Mennyivel jobban jártunk volna, ha minden fikány gyermekkori álma valóra vált volna Buksikáim!:)
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 12. 09:50
A Taúnika show legújabb epizódját láthatták kedves nézőink!🍿 🤡🤡🤡👏👏👏 Rogán kiadta az ukázt, hogy most mindenkinek emberi arcot kell mutatni. De a fiatalok már ismerik őket. Átlátnak a szitán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!