Következik Tordai – újabb szélsőbalos politikus támogatja Magyar Pétert

2024. április 05. 21:17

Az ellenszék színe-java képviselteti majd magát a szombati tüntetésen.

2024. április 05. 21:17

Nyitókép: MTI

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Magyar Péter szombati tüntetésén több másik ellenzéki szereplő is részt fog venni, ki fellépőként, ki csak résztvevőként. Úgy tűnik utóbbiak sorát fogja bővíteni Tordai Bence is, aki Facebook-oldalán biztosította támogatásáról Magyar Pétert.

„Kint leszek, mert szövetségesként tekintek mindenkire, aki a NER lebontásán dolgozik” – írta a politikus. Tordai szerint ugyanis Magyar az, aki képes megszólítani a Fideszből kiábrándult szavazókat és a bizonytalanokat is, ugyanakkor megjegyezte, hogy „Magyar Péter se nem zöld, se nem baloldali;

sok dologban különbözik az ízlésünk és valószínűleg a párkapcsolati viselkedéskultúránk is.

Soha nem leszünk egy politikai pártban, az biztos. És az is biztos, hogy Magyar Péter nem a messiás, mert a politikában nincsenek messiások”.

Tordai Bence bejegyzését a témában itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­o­k­­ ­­v­á­r­­n­a­­k­­­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Valodi
2024. április 07. 08:47
No comment no cry 14:08 "Kicsit sem céltévesztés egy 1977-es verset citálni, mintha Utassy a mai viszonyokra írta volna." Höhöhö ... csakhogy újra 1977-ben vagyunk, csak öregkádár helyett kiskádár uralkodik! Már Csányi OTP Bonafarm Mizo Pick SánDON örökös KITE elnöke, a nagytapasztalatú néhai Szabó Pista bácsi is megmondta a tutit a rendszerről: ".... negyed százada él az ország kitűzött célok nélkül. Azért olyan a vidék, amilyen. Én meg nem mondom, hogy a falufejlesztéssel mit kellene csinálni, mert akkora a baj, hogy nem is tudnék megoldást..... A mai helyzet olyan, amilyen annak idején volt. Egy központosított hatalom alakult ki a kétharmaddal, s ez nagyon hasonlít a régihez. Akkor Kádár döntött egy szűk csapat javaslata alapján, most Orbán Viktornak kell!...."
EX_Terminator
2024. április 06. 13:50
Máris betagozódik a baloldali holdudvarba de azért ugye nagyon független?
Valodi
2024. április 06. 12:50
A társadalmi eszmélési folyamatok lassúak, ezt a Gyurcsány-banda "elmúttnyócéves" regnálása is bizonyította - de akkor átütő erejűek. A fidesz az "elmútttizenháromévben" sikeresen még tovább lassította őket - ennek ellenére ilyen felismerések fogalmazódtak meg, nem ám a DK-ban, hanem a fidesz vezető keresztény értelmiségében: "37. Azt tapasztaljuk, hogy kevés kiválasztott ember aránytalanul nagyobb mértékben részesedik a javakból, mint például egy törekvő, de „jó” kapcsolatokkal nem rendelkező polgár. Ez a jelenség olyan méreteket ölt, hogy amennyiben a fennálló jogrend, és az annak érvényesítésére szolgáló intézményrendszer keretei között nem bizonyítható a törvényszegés, kiderül, hogy a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni az erkölcsi elvárásoknak.." https://www.keesz.hu/medias/301/ujra_neven_nevezzuk.pdf Aki nem vak, sok más hazugság mellett az ugyanezt látja - bár a kormánypropaganda egy bizonyos értelmi szint alatt még képes ezt elfedni, ideig/óráig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!