Karikó Katalin gyönyörű hímes tojásokat csodált meg az Egyesült Államokban

2024. április 01. 10:58

Fekete Ildikó kiállítását tekintette meg a Nobel-díjas tudós.

2024. április 01. 10:58
Karikó Katalin

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

A Tulipán Foundation jóvoltából utazott Fekete Ildikó tojásfestő az Egyesült Államokba, ahol nem akárki tekintette meg a kiállítását: az eseményen a Nobel-díjas Karikó Katalin is részt vett – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Március 14-én, ahogy szellemesen nevezték, a PI-napon (3,14) szervezték meg a philadelphiai Temple University könyvtárában az eseményt, ahol

az előtérben Fekete Ildikó nyolcvan darab gyönyörű festett tojását állította ki.

Saját festésű kárpát-medencei magyar, cseh, szlovák és ukrán húsvéti tojásokat csodáltak meg a konferencián résztvevő magyar és magyar származású tudósok, az Európában és az Egyesült Államokban élő, dolgozó más nemzetiségű és amerikai szakemberek – írja a Fejér vármegyei hírportál.

A lap arról írt, hogy Ildikó szerényen álldogált hímesei mellett, amikor a Nobel-díjas Karikó Katalin és társa, Drew Weismann megérkezett a konferencia helyszínére. A tízméteres utat egy óra alatt tette meg a »mi« Katalinunk, mindenki vele akart fotózkodni, kezet fogni, szót váltani, mondta el Ildikó.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­l­­á­­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­­­á­­­r­­n­­­a­­k­­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
nzoltan-818
2024. április 17. 10:07 Szerkesztve
Hogy lehet ennyi gyűlölködő, buta embert találni, akik féligazságokra, suttogó pletykákra alapozva egymást is túllicitálva okádják a nagyobbnál-nagyobb butaságokat. K. Katalin "felfedezése", valóban forradalmi jelentőségű a gyógyászat és az egészségügy területén. Legalább akkora jelentőségű, mint az antibiotikum felfedezése volt. Teljesen jogosan és megérdemelten kapta meg a legnagyobb tudósoknak járó Nobel-díjat! Ahhoz, hogy a profit és pénzéhes gyógyszer és pénzügyi lobbi és gyáraik, a megvett politikusok segítségével az emberek millióira kényszerítették a nem megfelelően ellenőrzött és tesztelt kotyvalékukat, K. Katalinnak nem sok, mondhatni semmi köze sem volt. Kb. annyi köze volt mint a gyufa feltalálójának a piromániás gyújtogatóhoz! Még egyszer! Nem Ő a felelős az elmaradt, évekig tartandó gyógyszer tesztelésekért, a dózis, a mellékhatások felderítésért és kiküszöböléséért, sőt ráhatása sem volt a félig kifejlesztett "vakcina" emberekre való rákényszerítésére.
flesh ripper
2024. április 01. 14:04
Hol vannak a tojások?
Patika
2024. április 01. 13:13
Fekete Ildikó tojásfestő az Egyesült Államokba, ---szép szakma...évente egyszer jól hozhat a konyhára... Ha az ember Fekete akár afrikába is kijuthat. Oda a tojásokat nyersen is viheti magával...... (simán meg tudnak főni, gáz és víz hiányában a Tulipán Fundation Fideszhibrid kiutaztatók segítsége nélkül is...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!