Így búcsúzott Orbán Viktor a legendás magyar színművésztől (FOTÓ)

2024. április 01. 11:36

Az egész országot megrendítette a népszerű művész elvesztése.

2024. április 01. 11:36

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mint arról beszámoltunk, szombaton elhunyt Tordy Géza, a Nemzet Színésze. A Kossuth-díjas népszerű színművész 85 éves volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán búcsúzott. Úgy fogalmazott: az egyik legnagyobb színésztől búcsúzunk.

Isten nyugosztalja Tordy Gézát!

– írta a bejegyzésben.

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. április 01. 13:55
Szép magyar filmekben játszott. Maradandókban. Örömmel néztem.
Lajoss
2024. április 01. 13:18
Mi köze hozzá?!
Patika
2024. április 01. 12:37
Ok. ha ennyire felpörögni látszik az Orr bánt övező good will-kedés (jó szinben való feltüntés, közvetlenkedőés), akkor mutassátok már be mekkora az alsógatyája, hogyan gombolja be az ingét, eléri-e valamelyik kezével és amikmor áll milyen irányban vizel. Akinek ez zavarná az érzékeit az kérje ki a lepdőnagyságű pingvinzakója méretét....vagy lehajtott fejű közös szelfijén számolja meg a tokaredők számát és nézze meg hogy mennyire ragadós a keze, amikor az államkasszát pazarolja, Lölö Rákász Kálmánokra...ó + a haverokra, győzikékre, grófókra, való világos cigányokra, bandzsa roma félcelebekre...vagy nemzeti színűre színezett ribikre. Ha a cigányoknak himnusza meg zászlaja is lenne, akkor az már régen a parlament csúcsán lengedezne...mint a vajdaságának jelképe.
llnnhegyi
2024. április 01. 11:57
Nyugodjon békében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!