Hajdú Péter kőkemény sallert osztott ki Havas Henriknek

2024. április 16. 12:07

Ilyen, amikor a hóhért akasztják.

2024. április 16. 12:07
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

„A Bors szúrta ki, hogy Hajdú Péter a nagy népszerűségnek örvendő Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorának legutóbbi epizódjában kőkeményen beszólt Havas Henriknek. A műsorvezető nem köntörfalazott, kimondta a véleményét a Facebook-oldalán a rendszeresen a kormányt becsmérlő egykori Heti Hetes-sztárról: »[…] Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik. Meg kell nézni az interjúit, és próbáld meg kielemezni valamelyiket! Nagy öregként előad különböző történeteket… Borzalom! Persze lehet, hogy akad olyan, aki meg azt mondja, hogy neki Havas Henrik a példaképe…«

Ezt is ajánljuk a témában

A Bors a műsort követően megkereste Hajdú Pétert, aki nekik a következőt válaszolta a Havasra tett megjegyzésével kapcsolatban: »A véleményem elhangzott a kamera előtt, és egy pillanatig sem gondolkodtam el azon, hogy ne kerüljön adásba, hisz most is ugyanezt gondolom Havas Henrikről. Ő egy wannabe stand-upos (önjelölt humorista – a szerk.), aki a saját történeteit meséli el szórakoztató formában, de riporternek elképesztően rossz. Igaz, ez az én szubjektív véleményem. De tényleg javaslom, hogy keressenek rá néhány interjújára, és nézzék vissza. Hogy mást ne mondjak, élő adásban sértett meg egy molett hölgyet, de a példák sora végtelenítve is játszható, ha csak szakmai szemmel figyeli az ember. Szóval innen, a vasárnapi ebéd mellől nézve is, Havas Henrik riporterként vállalhatatlan.«

Mi is sokszor foglalkoztunk Havas sértő, pökhendi, beképzelt posztjaival. Legutóbb, amikor leidiótázta az M4 Sport csatornaigazgatóját, Székely Dávidot és egy magyar játékvezetőt foghegyről lerománozott. Nekitámadt ő már korábban Bohár Dánielnek is, és az már megszokott tőle, hogy válogatás nélkül szidja a kormánytagokat. De korábban páros lábbal szállt bele Mága Zoltánba és Gáspár Győzőbe is. Most emberére akadt, Hajdú nem finomkodott. Ilyen, amikor a hóhért akasztják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 08. 09:11
Balázs,ez azután a szinvonal… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
lazio154-2
2024. április 16. 18:11
Naponta itt kell búnyózni? Javaslom a névváltoztatást, Búnyós Pityú már van, ezért te csak Féltatalpas Balázs lehetsz.
Majdmegmondom
2024. április 16. 16:04
Mondjuk az érdekes, hogy az egyik rossz riporter szídja a másik rosszat miközben igaza van! Elég csak a Benkő könyvet elolvasni, ami nem is Benkőről szól, hanem Havasról. De ennek a balféknek most mindenben igaza van!
gekk
2024. április 16. 14:42
Hoppá! Szoponc senki sem kíváncsi rád. Ahogy hajdúra sem. Mi lesz így veletek csicskák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!