Hadd reagáljak röviden a legfőbb vádra

2024. április 08. 13:41

Nyugodtan szemlézzétek ezt is, 444.hu!

2024. április 08. 13:41
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Miután a 444.hu abban a megtiszteltetésben részesített, hogy feltette mai vezércikkem részleteit, sorra kapom a leveleket a sok-sok ismeretlentől. Ezekről hadd ne mondjak semmit, mert megfájdul a mamut háta, ha lehajol, amikor pincebogarakkal kényszerül parolázni.

Nyilvánosan mégis hadd reagáljak röviden a legfőbb vádra, és csakis azért, hátha elgondolkodik néhány húgyagyú arról, hogy érdemes-e vádaskodni. Az ellenem szóló fő vád – most is, máskor is – az volna, hogy a rezsim szolgája vagyok, meggazdagodtam a kegydíjból, míg ők remek újságírók/értelmiségiek/gondolkodók/tanárnők/ takarítónők/ munkanélküliek stb. akik azonban büszkén nélkülöznek, mert szabad emberek, ellentétben velem, aki egy fostalicska vagyok.

Na, barátaim.

Először is: nem voltatok ott, amikor 1994-ben úgy nyakazták le azt a kevés jobboldali sajtóterméket, hogy csak úgy nyekkent. Hét éven keresztül ezután úgy dolgoztunk, hogy hol volt pénzünk krumplira és olajra, hol nem. Engem mondjuk nemigen érdekelt, fiatal voltam és éltem az életem, pedig a végén már annyit kerestem, hogy miután krumplira sem igen futotta, muszáj volt munkahelyet váltanom.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szentesi Zöldi László

Magyar Nemzet

Idézőjel

Egy szó mint száz, szégyenletes lebőgés a szombati fórum, semmiféle tömegdemonstrációról nincs szó.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. április 10. 08:30
Hiába maszatolsz, csak igazolod a zsido haverjaitok vádjait. Az 1990 utani nyomorodat antallnak, borossnak, az 1998 utanit a vètotlan köpcös geci gazdàdnak köszönd te zsideszes rezsimszolga! Rohadjatok meg!
Szuperszig
2024. április 09. 11:27
Az a helyzet, hogy Petinek fingja sincs, hogy kik mozognak mögötte. Olyan, mint egy repülő pilótája a nemzetközi légtérben. Ja, nem, mert az legalább tudja, hogy melyik toronyból irányítják. Petit ugyanazok tolják, mint makizajt, csak már nem adják oda a pénzt, hanem maguk intézik a műsort a kézibábnak. Nem adnak esélyt arra, hogy olyan ballibbant módon a keselyűk lerabolják a pénzeket, ahogy szokták. Mert szokták, nem kicsit, nagyon.
21 gramm
2024. április 09. 08:29
Mi volt ennek az előzménye? Azt is beletehette volna SzZL.
Zokni
2024. április 09. 03:03
Most ez válasz? Mindenesetre az ócska kis kliens nem hazudtolja meg magát. Mert még most is hazudik. Hogy össze meri hasonlítani a két időszakot. Az egykorit, amikor kiépült lassan a szabad sajtó, a mostanival, amikor meg a tartói szépen lebontották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!