Együtt van esélyünk megállítani a migrációt – Orbán egyértelmű üzenetet küldött

2024. április 04. 17:50

Szarajevóból jelentkezett a miniszterelnök.

2024. április 04. 17:50
null

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután Bosznia-Hercegovina fővárosából, Szarajevóból jelentkezett be Facebook-oldalán. A képhez a következőket írta: „Megérkeztünk Szarajevóba. Bosznia-Hercegovina stabilitása és fejlődése mindannyiunk érdeke. 

Együtt van esélyünk megállítani a migrációt és új lendületet adni az európai gazdaságnak”.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­­­n­­y­­­o­­k­­­ ­­v­á­r­­­n­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Patika
2024. április 05. 04:49
Egyszer lőttek volna rájuk (mondjuk a levegőbe) nem jötttek volna többet. Kinyakni a seggüket, mobillal, bankkártyával stb ... az méheknek a nektár...
Polaris
2024. április 04. 23:21
Bezony despota, ezért kell kiegedni a börtönkből az embercsempészeket, mi? Idióta!
Tommaso
2024. április 04. 21:01
Európában csak Orbán és kis létszámú nemzetellenes bandája akarja, hogy visszatérjenek hazánkba a megszálló orosz csapatok. A többszáz millió európai polgár, köztük 9,5 millió magyar a rémálmaiban sem szeretné ezt. A szabadságnak / szuverenitásnak - bizony mondom néktek - ára van. "Kedves Putyin, lécci-lécci mondj le arról, hogy újra a befolyási övezetetekbe vonjátok Kelet- Közép-Európát" Ez sajnos nem igy működik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!