Csütörtökön és pénteken Bosznia-Hercegovinában tárgyal Orbán Viktor, ezek lesznek a fő témák

2024. április 02. 21:43

A miniszterelnök hivatalos programja április 4-én Szarajevóban kezdődik.

2024. április 02. 21:43

Csütörtökön és pénteken Bosznia-Hercegovinában tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár. Tájékoztatása szerint Orbán Viktor április 4-én Szarajevóban az államszövetség vezetőivel folytat megbeszéléseket 

a magyar-boszniai kétoldalú kapcsolatokról és aktuális európai ügyekről. 

Másnap, pénteken a boszniai Szerb Köztársaság elnökével, Milorad Dodikkal tárgyal Banja Lukában, ahol egy üzleti fórumot is megnyitnak.

(MTI)

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. április 04. 18:53
A Dodiktól átveszi a Putyin-rendet…🤮🤮🤮
peppee
2024. április 03. 10:47
Hahó Gavrilo Princip!Munka van! :D
csapláros
2024. április 03. 10:23 Szerkesztve
kerek-a-perec 2024. április 03. 06:12 ..."Ez a feltűnési viszketegségben szenvedő csúti cigány az ország kormányzásával miért nincs elfoglalva? Csak kérdezem!"... A fasznak olvasol Mandinert, húgyagyú, ha a szövegértelmezésed NULLA, az eszed meg olyan, mint a szita, hogy minden info kihullik belőle??? Azért mert NEKED egy nagy lófasz jár, de nem családtámogatás, adókedvezmény és 13. havi nyugdíj, stb, ha már csak ezeket is nézed, ezek FOLYAMATOS fenntartásához, a források biztosításához is kormányzás kell, mert az úgy nem megy, mint anno Medgyesy idején, hogy csak osztogatott. Még a sajátjai is megpuccsolták, hogy azután 8 évig rabolják az országot. NEM EZZEL, volt a baj, hanem azzal, hogy az országot CSŐDBE vitték, és a népet LEGATYÁSÍTOTTÁK, bazdmeg. Az, hogy TE meg annyira hülye és tehetségtelen balfasz vagy, hogy most is gatyásodsz, az legyen a te problémád! Ne Orbántól várd, hogy még a segged is kitörli, mert a szaráson és szarozások kívül mást nem tudsz virítani!
csapláros
2024. április 03. 10:13
contractor-2 2024. április 03. 06:56 ..."...Máshol nem nagyon hiányzik senkinek, még a vélt, vagy valós szövetségeseinek sem. Az olasz. vagy osztrák alkalmi szövetségese is kerüli amíg csak lehet."... Ki a faszt érdekel, hogy ebben a LIBERÁLNÁCI Unióban kinek hiányzik vagy nem Orbán? Orbán éppen, hogy TÜSKE a LIBERÁLNÁCIK körme alatt! Akkor milyen jogon várod el húgyagyú balfasz, hogy ez a tüske MÉG MÉYEBBRE FÚRÓDJON a mostani liberálnáci háború párti uszító DIKTÁTOROK körme alatt??? Hülye vagy te??? IGEN! Addig jó bazdmeg, amíg MA Magyarországon Orbán VÁLTOZATLANUL tartani tudja a néppel szembeni ADÓCSÖKKENTÉSES, CSALÁDTÁMOGATÁSOS, fizetésemeléses, a háztartások vagyon növekedésével járó politikát a VÁLSÁGOK (immár a harmadik, egyenként is lényegesen nagyobb mértékűt a 2008-asnál!!) ellenére! Ja, hogy ebből, baszott agyú kódis disszidensként és ÚJGYARMATOSÍTANI AKARÓ idegenként egy kanyi sem jut nektek? Hát lófasz a seggetekbe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!