Brüsszelben nyomják fel hazánkat Donáth Annáék Magyar Péter hangfelvétele miatt

2024. április 03. 11:20

A Momentum szerint az ügy az ország EU-tagságát is megkérdőjelezheti.

2024. április 03. 11:20

Nyitókép: Isza Ferenc/AFP

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel kivizsgálását kezdeményezi az Európai Parlamentnél a Momentum – derül ki Donáth Anna hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzéséből. A politikus szerint a kormánynak nincs válasza az elhangzottakra, „a jelenlegi igazságügyi miniszter hallgat, az ügyészség terel”. Donáth Anna úgy látja: Varga Judit állításai nagyon súlyos bűncselekményekről szólnak, ezért egy ilyen helyzetre csak egy független vizsgálat lehet a megnyugtató válasz. 

Ezért kezdeményezem az Európai Parlamentnél, hogy vizsgálják ki a Magyar Péter által kiszivárogtatott hangfelvételben elhangzottakat, 

különös tekintettel a magyar igazságszolgáltatás függetlenségére” – olvasható a bejegyzésben. Donáth szerint az uniós szinten elindult jogállami eljárások ilyen körülmények között nem tudnak megnyugtató módon lezárulni, és ez nem csak a Magyarországnak járó uniós forrásokat veszélyezteti,

hanem az ország EU-tagságát is megkérdőjelezheti.

„Nem pusztán erkölcsi összeomlást látunk, hanem gazdasági összeomlás is fenyeget” – zárja bejegyzését a Momentum politikusa.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. április 04. 11:28
Brüsszelben nyomják fel hazánkat Donáth Annáék Magyar Péter hangfelvétele miatt. A Momentum szerint az ügy az ország EU-tagságát is megkérdőjelezheti." milyen ügy?
heracliofurnier
2024. április 04. 08:20
Helyes!
gyzoltan-2
2024. április 03. 18:39
"A Momentum szerint az ügy az ország EU-tagságát is megkérdőjelezheti." Bár sikerrel járna, s engednék a távozást a zsidó kápók által szigorúan őrzött zsidó brüsszeli hodályból, ahol most éppen Európát készülnek besorolni a zsidóság ukrajnai háborújába... Készülnének?! Bizonyos hadi-sikerek arról árulkodnak, hogy úgy az EU, mint a NATO hadviselő félnek tekinthető... -és ne felejtsük, harminc-valahány kisebbségi szavazattal terelték a magyarságot, a szűk-korlátú felügyelt brüsszeli karámba... Azóta is, birka-módra, egyfolytában csak bégethetünk a kolompos szamarunkat követve...
Hopszjuliska
2024. április 03. 18:30
Remélem ez a nyikhaj a hangfelvételével teljes Momentum és Dk, stb összeomlást eredményez! A donáth-cseh párostól már régóta hányok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!