Beülni még sikerült neki a Suzukiba, de a becsukott kapu már kihívás volt

2024. április 08. 11:17

Húsvét másodnapját egy istenes lerészegedéssel kezdte, aztán el is akart lopni egy autót. Nem sikerült.

2024. április 08. 11:17
null

Nyitókép: Ügyészség

Nem mindennapira sikeredett egy kiskunfélegyházi férfi húsvét hétfője az ügyészség közleménye szerint: a férfi 2024. április 1-jén, délben, ittasan megjelent egy kávézó nyitott udvarában, majd a tulajdonos engedélye nélkül beszállt az ott parkoló, lezáratlan gépkocsiba és elindult. Manőverezés közben az udvarban több autót összetört, amire az ott dolgozók is felfigyeltek és mielőtt a férfi kihajtott volna,  gyorsan becsukták előtte az utcai nagykaput. Az alkalmi sofőrt láthatóan nem zavarta mindez, mert nekihajtott a nagykapunak, végül pedig megállt. Az alkalmazottak ezután megakadályozták azt is, hogy elhagyja a helyszínt, egyidejűleg pedig értesítették a kiskunfélegyházi rendőröket, akik a férfit őrizetbe vették.

A férfi jogosítvánnyal sem rendelkezett.

Az ügyészség a különös visszaesőnek számító férfit az őrizet 72 órás tartama alatt bíróság elé állította. A Kiskunfélegyházi Járásbíróság az elkövető bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, továbbá 2 évre eltiltotta a közügyektől gyakorlásától, 5 évre a járművezetéstől. Az ítéletet mindenki tudomásul vette, így az azonnal jogerős lett.

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. április 08. 17:39
Kohnhalmi "úr" ? :)
21 gramm
2024. április 08. 13:09
Ez így rendben van. Viszont nem lehetne hasonló tempóra törekedni pl a Ceglédi Csaba vagy Cseh Katalin több milliárdos sikkasztásai ügyében is. Tudjuk, hogy sokkal bonyolultabb ügyek, ne is 72 óra legyen, de mit szóltok mondjuk 72 hónaphoz?
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. április 08. 11:54
a suzuki emblémát miért takarták ki? ez reklám lenne?
sersem
2024. április 08. 11:45
Szegény. Csak azért mert cigány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!