Videón a reggeli baleset: totálkáros a BKK-busz eleje

2024. március 18. 17:04

A busszal ütköző autó vezetőjét feszítő-vágó segítségével szabadították ki a hivatásos tűzoltók.

2024. március 18. 17:04

Nyitókép: Képernyőfotó

A Fővárosi Katasztrófavédelem videót közölt Youtube-csatornáján egy hétfő reggeli buszbalesetről, mely során 

a menetrend szerint közlekedő jármű és egy személyautó ütközött össze a XVIII. kerületben,

 a Lőrinci út és a Törvény utca kereszteződésében. 

Akadt dolga a mentőknek is

A fővárosi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki az autó vezetőjét. A tűzoltók további két embert emeltek ki a gépkocsiból, akiket átadtak a mentőszolgálat munkatársainak – derült ki a videóhoz fűzött ísérőszövegből.

A felvételen jól látható, hogy az ütközés során totálkáros lett a busz eleje:

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 05:03
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­z­­­i n­­i­­m­­­f­­o­m­­á­­­n­­­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
lbs0420
2024. március 18. 22:50
A cikket elkövető, vagy annak címet adó hozta a szokásos firkász pancserséget! Megnézve a képet meg a videót nem is kell magasabb szintű műszaki képzettségűnek lenni, hogy az ütközéskor a busz homlokablak alatti homloklemeze, akár cserés javítással akár némi műhelyi munka ráfordítással -javítható! Ez már nehezebben mondható el az ütközésben résztvevő piros színű személykocsira, amelynél a tűzoldók hidraulikus feszítő-vágó eszközt voltak a benne szorult utasok kiszabadítása érdekében használni! Itt már elmondható hogy ennek a járműnek a kocsiszekrénye erősen sérülhetett! Nem teljesen értem,hogy az olvasókat miért kell tudatlanul, vagy tudatosan félrevezetni!
atti64
2024. március 18. 18:08
KÖTELEZÖ KRESZVIZSGA 5 ÉVENTE MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANNYI AZ IDIOTA AZ UTAKON!!!!!!!!!!!!!
Akitlosz
2024. március 18. 17:37
"Videón a reggeli baleset: totálkáros a BKK-busz eleje" Nem tudja szegény szerencsétlen pesti héber újságíró, hogy mit jelent a totálkáros kifejezés. :-( Ha egy jármű eleje megsérül az javítható, így nem totálkáros. A javíthatatlan autó a totálkáros vagy az olyan aminek a javítása többe kerülne a jármű értékénél, így a járművet nem éri meg javítani. (gazdasági totálkár)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!