Szakértő: Ha beigazolódik a kapcsolati erőszak, Magyar Péter közéleti szerepvállalásának vége

2024. március 23. 06:35

Magyar Péter önsorsrontó szereplő, akiről ha beigazolódik a kapcsolati erőszak, akkor azonnal véget ér a politikai karrierje - hangsúlyozta Perlaky-Papp József.

2024. március 23. 06:35
Magyar Péter

Nyitókép: Ficsor Márton

Érdekesnek, egyben zavarba ejtőnek tartja Magyar Péter színre lépését Perlaky-Papp József nyilvánosság-stratéga a Hír TV-n. A jelenséggel kapcsolatban arra mutatott rá, hogy a modern mai krízisek igazi szörnyszülöttjei a digitális világnak, hirtelen semmiből jönnek. Magyar Pétert nem ismertük még egy hónappal ezelőtt. Gyakorlatilag egy másik krízis a kegyelmi ügy emelte föl.

A szakértő önsorsrontónak látja, amit Magyar csinál a nyilvánosság előtt, hiszen nem arról van szó, hogy egy szálon fut ez a cselekmény. Ma már mindenki azt várja tőle a baloldalon, hogy a kormányt meg fogja buktatni, azért ez egy nagy teher, felelősség bárki számára. Emellett fut egy másik szál is, ott is ugyanolyan sejtetések vannak. Varga Judit is posztolt egy sokat sejtető kisfilmet kapcsolati erőszakról. 

Ha ez a kapcsolati erőszak valóban megformálódik és bizonyító erejűen a nyilvánosság elé tárul, akkor az gyakorlatilag Magyar Péter minden közéleti szerepvállalását tönkreteszi.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsorvezető kérdésére a szakértő hozzátette, önsorsrontó szereplőnek látja Magyart, és ha tanácsot kellene neki adnia, azt tanácsolná: fejezze be az egészet.

Összesen 395 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2024. március 25. 10:57
Ha ha 😂😂 a fidesz rendesen be van szarva a Magyartól😂😂💩💩
bagira002
2024. március 24. 00:31 Szerkesztve
Magyar az ügyészségi meghallgatásra behívó levelet nem meri nyilvánosság előtt bemutatni . Ügyészségi behívó levél kell hogy tartalmazza milyen melyik ügyben hallgatják ki . Ügyészség utána nézett mi az igazság , semmiféle törlést manipulációt nem talált . Erről közleményt adott ki . Most már érthető Pressman fenyegető kijelentését , nem lehetetlen az ügyben keze benne Magyar kormány buktató beépített tégla akarna lenni.
KBA98
2024. március 23. 13:16
Undorító alak, de elérte azt, amit nem sokan: mindkét oldal utálja!
FeketeFehér
2024. március 23. 12:59
Mondjuk van abban valami hátborzongató, hogy a fidesz a párkapcsolati erőszak elítélését csak akkor tartja fontosnak, amikor ebből politikai hasznot remél. Egyébként meg leszarja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!