Ordítoztak és riportereket inzultáltak Magyar Péter hívei a fáklyás tüntetésen

2024. március 26. 20:59

A 18 órakor kezdődő tüntetés alig másfél óra után gyorsan véget is ért.

2024. március 26. 20:59
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, Magyar Péter tüntetést hirdetett kedd estére a Markó utcába. A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy Magyar a tervek szerint kisteherautóra szállt volna fel beszédet tartani, ami megrekedt, így a tömeg elindult a Kossuth térről a Vértanúk tere felé. A botlás miatt végül ott mondta el beszédét.

Magyar Péter beszédében a kormány lemondását követelte, majd többen fáklyát gyújtottak. A tüntetés része volt a bicskei gyermekotthon áldozataira való megemlékezés is. 

A 18 órakor kezdődő tüntetés alig másfél óra után gyorsan véget is ért. Egy szervező arról tájékoztatta a lapot, néhány ezren látogattak ki az eseményre.

A beszéd után Magyar Péter hazaküldte az embereket és újabb bejelentést tett: április 6-án 15 órakor tartja következő tüntetését.

A HírTV stábját a tüntetők körbevették, és elkezdték inzultálni, de ordítozva fenyegették a megafonosokat és Bohár Dánielt is.

Az erőszaknak a rendőrség vetett véget, kikísérték a tömegből a riportert, akit a tüntetők egy csoportja alázott meg és fenyegetett.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­l­­á­n­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­r­n­a­­k­­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
pragmatika
2024. március 27. 19:16
@birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag "A 2006-os csőcselékhez képest még finom úriemberek voltak, pedig igazán feldughattak volna pár fáklyát a propagandista majmoknak." Ahogy nektek is föl lehetne dugni, de ebben az általatok "diktatúrának" nevezett rendszerben ezt nem teszi meg senki. Pedig egy diktatúrában ez napi rutin kellene legyen.
falcatus-2
2024. március 27. 08:06
A vidofelvételen a szardellaházy jól érzékelhetően "stimulált" állapotban van. feltehetően már most is "hangulatjavító" szereken él. Kérész életű lesz a közéleti pályafutása.Tragikus befejezéssel.
Vladiszláb
2024. március 27. 05:46
Gonosz elmebetegek, cia szervezésben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!