Ennyit az áldozatvédelemről: röhögős szmájlik árasztották el Varga Judit drámai bejegyzését

2024. március 26. 19:59

Máskor bántalmazási ügyben a hangos feministák és baloldali megmondóemberek teljes mellszélességgel az áldozat mellé szeretik magukat pozicionálni.

2024. március 26. 19:59
null

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

A Mandiner olvasói emlékezhetnek, a Varga Judit által közzétett meghökkentő bejegyzésekre, amelyben hosszan írt Magyar Péterrel való viharos házasságáról, férje által elkövetett válogatott bántalmazásokról. A két Facebook-bejegyzést azonban érdekes módon elözönlötték a nevetőfejes reakciók, ami több morális kérdést is felvet.

Varga első posztjában többek között így fogalmazott: „Nézem ezt a kegyetlen arcot, hallgatom ezt a kimért hangot a tegnap esti interjúban és kiráz a hideg. 

Hazudik és manipulál. Gyomorforgató. Minden újra eszembe jut, amin az elmúlt 16 év során végig kellett mennem. Korábban is terrorizált és még mindig nem hagyta abba. És folytatja a játszmáit.”

A második bejegyzése ennél is plasztikusabb leírásokat tartalmaz arról, miként bánt a korábbi igazságügyi miniszterrel akkori férje. 

Kifelé mézesmázosak vagyunk, de amikor kattan a zárban a kulcs, akkor beindul egy másik történet, amit úgysem hisznek majd el…

 – fogalmazott Varga Judit.

A visszavonult politikus szavait sok ezren viccesnek találták, annak ellenére, hogy máskor bántalmazási ügyben a hangos feministák és baloldali megmondóemberek teljes mellszélességgel az áldozat mellé szeretik magukat pozicionálni. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. március 27. 06:59
😜.
Szerintem
2024. március 27. 06:56
Ahogy a pedofília ellenességet színlelő tüncijüket, mint kiderült, pedofil buzik szervezték, most meg egy nőverő mellett állnak ki a szarférgek.
backdrive
2024. március 27. 06:37
Amit saját bevallása szerint sem ő írt :D
Szerintem
2024. március 27. 06:32
Ilyenek ezek. Az óvodai, iskolai homoszexuális pedofil szeánszok követelése mellé, felvették a nőverést is a legfontosabb programjaik közé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!