Mindenkiben belül van a „messiás”, azt kellene megtalálniuk az ellenzékieknek

2024. március 19. 19:40

Mindenki higgadjon le. Magyar Péter senkit nem fog megbuktatni.

2024. március 19. 19:40
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Fel kell lázadni. A döbbenet az, hogy még azt sem tudják, hogy min. Mindenen, ami az országban zajlik. Nem lehet a fotelból várni, hogy majd jön valaki, egy újabb messiás, és majd az elintézi. Diktatúrát választáson nem lehet legyőzni. Aki ezt ígéri, már hazudik. Ezek mind szélhámosok. Először belül kell felháborodni és ellenállni, hogy elég volt.

Erre kell várni, amíg ezt felismerik és erre rájönnek. Vagy csak magától bekövetkezik. Mindenki más csak pénzt és pozíciót akar a diktatúrában. Senki nem kényszeríti őket a valódi elvszerű ellenzéki szerepre. Mindenkinek van elég szektás hívője, aki eltartja, és a mézes bödönnél tartja. Mert azok is »messiások« valakinek, csak régiek. Másoknak meg új messiás kell. Ezt kellene felismerni, és ennek véget vetni. Lejönni a hamis messiásokról.

Hogy eddig kell még várni a szabadságra? Addig, amíg ti alkalmassá váltok. Csak rajtatok múlik.

Amíg az ATV-től, a foteltől és a fideszes »messiásoktól« várjátok, addig soha nem jön el a szabadság. De a négyévente benneteket vágóhídra vezető kollaboráns ellenzéktől sem. Csak akkor lesztek szabadok, ha felháborodtok és felálltok. Ez változtat meg benneteket.

Ettől válik mindenki messiássá. A Magyar Péter-féle orbánisták viszont erről beszélik le az ellenzéket, mert az orbánizmussal békítik ki őket. A baloldali voltukat kell feladni, miközben ők nem adják fel a fideszes voltukat. Nem ők térnek meg, hanem hozzájuk kell térni. De ez totális zsákutca, pusztulás, nyomor és száz év magány Orbán uralma alatt.

Mindenki higgadjon le. Magyar Péterbe ne lásson bele semmit, ne dőljön be a hisztérikus hangulatnak, ez az ember senkit nem fog megbuktatni, csak akar magának egy pártot, amely olyan, mint a Fidesz, ehhez a balliberális demokratáktól akar elszakítani tagokat. A messiás nem kívül, hanem belül van, és nem a Fideszből jön.

Ezt jegyezzék meg. Márki-Zayból tanulhattak volna. Ez pedig veszélyesebb, mert nem annyira korlátolt és buta, nem egy idióta. Jobban manipulál. Volt hol megtanulnia.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Azt írja, hogy elképzelhető, hogy Magyar Péterre nem fog emlékezni hetek múlva a nyilvánosság.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­s­ ­l­­­á­n­­y­­o­k­­­ ­­v­­­á­­­r­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
voltospultos-2
2024. március 20. 12:55
A tízmillió diktátor országa. Magunkat meg miért buktatnánk meg?
barni-a-hegyrol
2024. március 20. 12:33 Szerkesztve
Te sem vagy különb akármelyik szélhámosnál, baltuskó! Téged is csak az életellenes sátánista kenyéradó gazdád, meg az a maroknyi szektás híved tart el, amíg van igény arra a sötét, fogalmatlan és tömény gyűlöletre, amit terjesztesz a világban. Te is csak a más f@szával vered a csalánt, onnan kintről, a nyomorúságos floridai emigrációból. A világ komplexitását felfogni képtelen prolik meg kajálják ezt, sőt még fizetnek is érte!
FreeEurope
2024. március 20. 10:01
Ami bennetek van, az a hamis próféta. Teljesen más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!