A metoo-csendőrnő el van tanácstalanodva

2024. március 19. 17:36

Azt írja, hogy elképzelhető, hogy Magyar Péterre nem fog emlékezni hetek múlva a nyilvánosság.

2024. március 19. 17:36
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

„Nagyon jól szórakozom.

A máskor egy rossz elszólásért is bárkit kicsináló metoo-csendőrnő el van tanácstalanodva. Az írja egy feltételezett kapcsolati erőszakról, hogy »komplex kérdések« ezek, és érthető, ha most egy kicsit mindenki tanácstalan.

A teljes közéletet leosztó, csípős nyelvű jútyúberina el van tanácstalanodva. Azt írja, hogy elveszett a Messiás-skálán, és nem tud megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni, de azért Rogán.

Az ellenzéki aktivistahölgy, akinek mindmáig a két legemlékezetesebb alakítása az volt, hogy kilépett a KDNP-ből, és a Holokauszt emlékére ledobta a ruháit, el van tanácstalanodva.

Azt írja, hogy elképzelhető, hogy Magyar Péterre nem fog emlékezni hetek múlva nyilvánosság,

de a bizalma megrendült egy újságíróban, mert újságot írt.

Hát, angyalkáim, én egy nemrég még oligarchákkal koktélozgató, túlárazott szerződéseket aláíró, újabban pedig az SZDSZ-t lózungokkal és Wass Albert-idézetekkel életre lehelő piperkőctől csöppet sem vagyok eltanácstalanodva. Igaz, én minden esetben azt mondom, amit gondolok, és nem azt, amit a társaság vagy a közönség elvár. Lehet ezért utálni. Én is azt tenném a társaság helyében.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­g­­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­y­­­o­­k­ ­­v­á­r­n­­­a­k­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
..--..
2024. március 20. 12:04
-zsoltkom- Ekrü részére 2024. március 20. 09:46 "Nem egyedül mond-kiabál szavakat az ember, ha veszekedik." Ez azt jelenti, hogy nem tudjuk milyen szavakat kiabáltak egymásnak és hogy mi váltotta azokat ki. Ebből például nem derül ki, hogy ki fenyegetett meg kit valójában és hogy hogyan kezdődött... "A jelentés szerint közben Magyar azt kiabálta, hogy Varga nem mehet sehova, nem viheti magával a gyerekeket (akik nem voltak ekkor a helyszínen). A rendőri jelentésben foglaltak szerint a férfi azzal fenyegetőzött, hogy „majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked." https://n9.cl/erfse
2024. március 20. 12:04 Szerkesztve
-zsoltkom- Ekrü részére 2024. március 20. 09:46 folytatás... Tehát, lehetett egy Varga-féle állítás, amit minimum nem tartott igaznak Magyar... ami szintén lehetett fenyegetés Varga részéről. Varga és Magyar nem csak egy család volt, hanem egy ideológia akolban is "dolgoztak", bőven van lehetőség miért egymást fenyegetni. Tehát, most az a fő hangsúly, hogy nem tudunk eleget jól megítélni. Tehát nem mentegetek senkit, csak belátom a korlátaimat. És mint mondtam nekem az is fontos, hogy a NER-Varga-Magyar veszekedésből... intrikából tudjam meg a NER piszkos dolgait. Kettő vizsgálandó szál, igazság szempontjából mindegyik fontos.
FreeEurope
2024. március 20. 10:06
Ez rámutat arra, hogy ezek a mozgalmak sokkal inkább politikai céloknak vannak alávetve, mint annak az ügynek, amire létrejöttek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!