Pankotai Lili is elmegy az ügyészségre szerdán, mert attól tart, hogy nem engedik ki Magyar Pétert

2024. március 19. 15:53

„Addig leszünk ott, amíg ki nem engednek” – írta a diáklány Varga Judit exférjének.

2024. március 19. 15:53
Pankotai Lili

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Je suis Magyar!” – kezdte Facebook-bejegyzését Pankotai Lili, aki arról írt, hogy ott lesz holnap az Ügyészségen, amikor meghallgatják Magyar Pétert.

Péter, ott leszünk holnap 10.00-kor a Belgrád rkp. 5.-ben az Ügyészségnél, hátha nem akarnak majd kiengedni. De addig leszünk ott, amíg ki nem engednek”

– írta a diáklány.

A Mandiner beszámolt róla, hogy korábbi szocialista miniszterrel megy az ügyészségre Magyar Péter, ugyanis Bárándy Péter is ott lesz Varga Judit exférjének jogi képviselői között.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:58
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­n­­y­­o­­k­­­ ­­­v­á­r­n­­­a­­k­­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Szürke Testvérek
2024. március 20. 07:06
A kis-Bárándy is egy beképzelt majom (apja farvizén), és ez a Lili is, összeillenek.
akkor ki
2024. március 20. 06:47
Kis lilik! (mezei lúd) Apukád baszott volna nyakon, kurva anyukád meg arcon, hogy nem azzal foglalkozol, amivel egy tinikének kellene, hogy társadalmilag normális anya legyen majd belőled! Tudsz főzni baszod? Tudsz takarítani kicsillag? Jársz e nagyszüleidhez segíteni? Segítesz e a vásárlásban? Van e életcélod? Hogy megy az iskola? Olyan kérdések, amiket csípőből kellene kezelnetek. Sajnos olyan fasz szüleid vannak, akikre én egyenként simán 10 év sittet basznék, mert az ilyen szarok nem lehetnek részei egy társadalomnak!!! Az ilyen elmebettegekből, mint te, lesznek később az antifa geczik, a terroristák, a csaló tolvaj senkik!!! A hatóságoknak is egy lófaszt a fülükbe, már régen el kellett volna beszélgetni a Kis Lilik tojójával meg a gúnárjával, hogy miképp sikerült így félre nevelni ezt a kis libát!!!
kőbaltás
2024. március 20. 05:16
Ezt a buta libát már rég el kéne felejteni. Az ellenzéket minősíti,hogy kihasználja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!