Kiderült, ezért tartott Orbánnal a lánya Amerikába

2024. március 10. 16:08

Orbán Viktor legkisebb lánya, Flóra is feltűnt a miniszterelnök által közzétett videón.

2024. március 10. 16:08
null

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor és küldöttsége pénteken utazott Amerikába, hogy Floridában találkozzon Donald Trump volt amerikai elnökkel. A miniszterelnök az útról közzétett Facebook-oldalán egy videót, melyen feltűnt a kormányfő legkisebb lánya, Flóra is.

Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke a 24.hu kérdésére reagálva elmondta: „az USA volt és – reményeink szerint – leendő elnöke meghívására látogatott Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokba. Egyben eleget tett a Heritage Found korábbi meghívásának is. A miniszterelnöki út célja az volt, hogy helyreállítsa a magyar-amerikai barátságot.”

Kiderült az is, Orbánt azért lánya kísérte, mert felesége nem tudott vele utazni. Mint Havasi Bertalan fogalmazott, „mivel Orbán Viktort felesége nem tudta elkísérni, a lánya segítette ki, és elutazott vele a Trump házaspárral lezajlott találkozóra”.

Orbán Viktor a lánya utazásának költségeit az ilyenkor érvényes szabályok szerint saját maga fizeti ki”

– tette hozzá a sajtófőnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­n­y­­o­­k­­ ­­v­á­r­n­­a­­k­­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Élő Éva
2024. március 12. 09:16
Jó választás volt!
Lajoss
2024. március 11. 13:31
600 ezres Gucci táskával….ilyet hord minden kamasz Magyarországon…
Mich99
2024. március 11. 11:04
A Pedofil Koalíció Orbán lányába próbál belekötni... miért nem Bite Zsoltot, VV Buzit és az újbudai pedofiliai asszisztenst ajnározzák?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!