Ismét kínos helyzetbe került Karácsony, felvétel is készült (fotó)

2024. március 08. 21:53

Újabb lebukás: Karácsony a szelfi kedvéért felpattant a villamosra, majd visszaült a kényelmes autóba. A képek hamar lebuktatták a főpolgármestert.

2024. március 08. 21:53
KARÁCSONY Gergely; TÜTTÕ Kata; BOLLA Tibor

Fotó: MTI/Lakatos Péter

***

A főpolgármester már megint lebukott. Karácsony Gergely csütörtökön néhány kollégájával a XVIII. kerületben vett részt egy kihelyezett kabinetülésen,

a közösségi oldalakon pedig természetesen a szokásoknak megfelelően a villamossal való közlekedést igyekezett népszerűsíteni, a fotókon azonban jól látszik, hogy csak néhány kép elkészültéig használta a járműveket.

A Metropol fényképei hamar lebuktatták: a fotózkodás után gyorsan visszaszállt kényelmes autójának a hátsó ülésére.

A lap arról is beszámolt, hogy a Havanna-lakótelepre tömegközlekedéssel is mehetett volna, ám a szolgálati autót választotta, amivel kissé messzebb a helyszíntől úgy állt meg, hogy senki se vehesse észre.

Mint ismert, Karácsony Gergelynek már sokadik alkalommal gyűlik meg a baja az éles szemű járókelőkkel: tavaly az autómentes hétvégét autózta végig a szolgálati autójával, korábban pedig a sofőrjével a buszsávban kerülték ki a fővárosi dugókat.

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­s­ ­­l­­á­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­­n­a­k­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Zolt
2024. március 09. 22:32
Most akkor mégse kerékpárral közlekedjenek a budapesti lakosok? Zavarafejben. Ez is csak a szivárványos lobogót tiszteli.. Hmm
kissb56
2024. március 09. 19:42
A hiperpasszív bohóc csak a pedo dollár-baloldali birkákat tudja átverni. Az értelmes budapestieket nem.
Kristály
2024. március 09. 13:11
Hova lett a 214milliárd? Nem kis pénz senkit nem érdekel??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!