Fontos munkatársat kapott Orbán nemzetbiztonsági főtanácsadója

2024. március 30. 19:06

A dandártábornok közvetlen munkatársként, vezető beosztásban folytatja.

2024. március 30. 19:06
Orbán Viktor

Fotó: Fischer Zoltán/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Orbán Viktor miniszterelnök nemzetbiztonsági tanácsadójának munkatársaként folytatja Porkoláb Imre dandártábornok – tájékoztatott a Honvédelmi Minisztérium. A közlemény szerint Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter március 28-i hatállyal visszavonta Porkoláb Imre dandártábornok védelmi innovációért felelős miniszteri biztosi kinevezését, aki

Biró Marcell nemzetbiztonsági főtanácsadó közvetlen munkatársaként, vezető beosztásban folytatja munkáját.

Azt írták, hogy a katonai innovációért felelős minisztériumi feladatokat továbbra is a honvédelmi miniszter irányítása alatt álló Védelmi Innovációs Kutatóintézet látja el.

Porkoláb Imre jelentősen hozzájárult a magyar védelmi innováció és a hazai védelmi ipar elmúlt két évben elért eredményeihez, a dandártábornok munkáját a honvédelmi miniszter március 15-e alkalmából a Szolgálati Érdemjel Babérkoszorúval Ékesített Arany fokozatának adományozásával ismerte el – emlékeztetett közleményében a minisztérium.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­g­­ö­­­s­­ ­l­­á­­­n­y­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­n­a­­­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
gyzoltan-2
2024. március 31. 06:42
Kik ezek?! Mit hoztak otthonról?! Mi a magyarsághoz való viszonyuk?! -természetesen teljesen természetesnek tartom, hogy egy magyarországi zsidó vezető, nem fog a zsidóság hátrányára intézkedni, cselekedni, hisz éppen a zsidósága biztosítja, hogy bárhol a világban, zsidóként élhessen, boldoguljon... Ennek megfelelően elvárható, hogy a magyarországi vezetésben fenntartással, és kritikusan fogadjuk el a zsidóságot, már csak a Kun Bélák, a Péter Gáborok sokasága miatt is... Ma is uralkodó szemléletük a "Minél rosszabb, annál jobb!", mely konstansként van jelen! -csak egy pipogya kormány mellett tehetik meg például azt, amit Brüsszelben elkövetnek... Ennél rosszabb már csak az lehet, ha az egy-húron pendülő kormány hallgatólagos hozzájárulásával követik el rémes bűntetteiket...
llnnhegyi
2024. március 31. 01:06
A libbcsikommcsi tanácsadók nyilvánvaló, hogy a lemondást javasolnák dr miniszterelnöknek. Ezek mind a főpolgármester tanácsadói.
llnnhegyi
2024. március 31. 01:02
Gyorsan javasolja a Csád-i kalandorság leállítását!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!