Felfüggesztett börtönt kapott a nő, akinek a nevelt fia kutyalánctól fulladt meg

2024. március 21. 05:55

Jogerősen.

2024. március 21. 05:55

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az RTL Híradó riportjából derül ki, hogy jogerősen felfüggesztett börtönt kapott a várpalotai nő, akinek ötéves nevelt fia játék közben megfulladt tavaly márciusban. Emlékeztettek: 

a kisfiúnak egy kutya lánca tekeredett a nyakára, amíg nevelőanyja fürdött.

Ügyvédje szerint a három gyerekről gondoskodó asszonynak beteg anyját is el kellett látnia, és nem tudott megbirkózni a rá nehezedő terhekkel. Mint kiderült, a nevelőanyának korábban ugrókötelet és játék tűzoltócsövet is el kellett vennie a kisfiútól, aki többször tekert a nyaka köré hasonló dolgokat, így az ügyészség szerint emiatt még jobban oda kellett volna figyelni rá. 

A nő beismerte bűnösségét, 

írják. 
 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. március 21. 15:10
Erősen megkérdőjelezhető a bíróságok működése!
rockercicc
2024. március 21. 11:26
Az idősebb skizofrén kölyköt kéne egy életre elmegyógyintézetbe tenni (ha már sajnos likvidálni nem lehet), mert egy másik cikkben benne volt, hogy többször is ezt-azt az öccse nyakára tekert, fojtogatta vele. Az ilyeneket simán fejbe kéne lőni. Szerintem nemcsak skizo, hanem szociopata, pszichopata az ilyen kölyök.
pipa89
2024. március 21. 11:22
Tehát a nő egyxre volt óvónő és ápolónő. Pedig azok most már jól keresnek. Ezt a hülye is látja, hogy lehetetlen úgy csinálni, hogy ne történjen baj. Az otthoni idős gondozás akkor ment, amikor több generáció élt együtt. Egy nő beteget, gyerekeket és háztartást 1xre huzamosabb ideig nem bír el. Még 160-as IQ-val sem.
radagast
2024. március 21. 08:55
大便!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!