Ez sem jött be

2024. március 02. 08:36

Bebizonyosodott, hogy az O1G, a mocskos Fidesz és a tolvajbanda szellemi hegycsúcsait is túlszárnyaló pedofilsimogatózás lózungjai sem hoznak a konyhára.

2024. március 02. 08:36
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Eltelt annyi idő, hogy már látszanak az úgynevezett kegyelmi ügy társadalomra gyakorolt hatásai, politikai és egyéb következményei. A Nézőpont Intézet legfrissebb kutatása szerint száz nappal az európai parlamenti választások előtt toronymagasan vezetnek a kormánypártok, nagy valószínűséggel ismét tizenhárom képviselőt tudnának Brüsszelbe küldeni, ha most vasárnap lenne a voksolás. Vagyis a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek az elmúlt egy hónapban a baloldali pártok. A Fidesz-tábor mérsékelt fogyásából nem tudott profitálni a balliberális Orbán-fóbiások serege, inkább a bizonytalanok, a pártot választani nem tudók létszáma nőtt. Bebizonyosodott, hogy az O1G, a mocskos Fidesz és a tolvajbanda szellemi hegycsúcsait is túlszárnyaló pedofilsimogatózás ostoba lózungjai sem hoznak a konyhára, hiába állt bele a DK teljes vezérkara, élén az önmagából teljesen kifordult Gyurcsány házaspárral. Sőt, még jobboldali elfogultsággal nehezen vádolható elemzők is arra figyelmeztetnek, hogy Feriék ezt ismét túltolták. Lássuk be, Daniel Cohn-Bendit gyakorló magyargyűlölő és gyermekmolesztáló elvtársainak szájából eléggé hiteltelen, hogy a miniszterelnök lenne pedofilbarát.

Szakmai szempontból ugyanakkor nem volt haszontalan a meglepő hevességgel fellángoló társadalmi vita. Szakemberek fésülik át a teljes gyermekvédelmi rendszert, és a törvényalkotók is hitet tettek amellett, hogy szükség szerint szigorítják a vonatkozó jogszabályokat az alaptörvénytől a miniszteri rendeletekig bezárólag. A folyamat jó alkalmat teremt majd a lógó orrú ellenzéknek, hogy megmutassa a gyerekek sorsa iránti elkötelezettségének valódi arcát, amely tettekben, módosító javaslatokban és végül szavazatokban nyilvánul majd meg. Most megmutathatják, nem volt igazunk, amikor azzal vádoltuk őket, hogy magasról tesznek ők a gyermekvédelemre, csak kormánybuktató szándékaik érdekében fújták föl a kegyelmi ügyet olyan méretű botránnyá, amivel azt gondolták, magát Orbán Viktort is be lehet sározni. Igaz, ehhez fel kell majd adniuk az eddigi politikai módszereiket, szembe kell fordulniuk azzal a gyakorlattal, hogy mindig az ellenkezőjét szajkózzák annak, amit a kormány mond. Nem lesz egyszerű, de morálisan abba a helyzetbe hozták magukat, hogy nem tehetnek mást.

Apropó, morál. Most próbálják úgy beállítani a kegyelmi ügyet, mintha a teljes nemzeti konzervatív tábor elveszítette volna erkölcsi alapját arra, hogy beleszóljon a közügyek alakulásába. Jó bolsevik szokás szerint ránk akarják kenni azt a rájuk jellemző viselkedést, miszerint a gyerekek védelmét is csak politikai haszonszerzés céljából tűztük zászlónkra, igazából semmit nem teszünk e tárgyban, és semmit nem gondolunk komolyan abból, amit ezzel kapcsolatban mondunk. Állítják ezt azok, akik soha semmit nem szavaztak meg a meghozott jogszabályokból, soha semmit nem támogattak a végrehajtott intézkedésekből. Ellenben feljelentették saját hazájukat több nemzetközi fórumon is. 

Ráadásul köreikben több a szörnyeteg, mint bárhol. Gyurcsány, Dobrev, Rónai, Barkóczi viselkedése velünk szemben abból a tévedésből indul ki, hogy az erkölcsét elveszített ellenféllel szemben nekik bármi megengedett, akár a súlyos erkölcstelenség is. Vegyék észre végre a kóros erkölcsi elmezavarban szenvedők, hogy aljas ténykedésüknek nincs érdemi társadalmi támogatottsága, a gyűlölettől eszét vesztett támogatóik szűk körén kívül mindenki mélyen megveti őket. A gyerekek bántalmazása súlyos bűn. De felnőttek tömeges molesztálása aljas hazugságokkal, súlyosan megbélyegző alaptalan vádaskodással szintén a megbocsáthatatlan kategóriába tartozik. Ez látszik az eredményjelzőn.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Magyar Nemzet

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­­g­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­­­k­­­ ­v­á­­­r­­n­­­a­k­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
iimre
2024. március 04. 09:48
RasPutin ➜ istvanpeter márc 02. 09:22 • Gyakorlatilag nincsen itt semmi látnivaló, mert a kegyelmi eljárás abszolút törvényes volt • Akkor miért is mondott le a KE és távozott az EP listavezető Varga Judit? Az a helyzet, hogy hiába hörögsz: a nemzeti kormány a helyén marad. :DDD És miért? Mert szabad és demokratikus választáson 14 éve minden alkalommal abszolút többséggel ők nyerik az országgyűlési választásokat.
llnnhegyi
2024. március 04. 03:21
Mi ez a liberális rumli?! - kérdezi Pankotai Liluka. Aztán mérgében földhöz csapta a bömbikéjét!
catalina11
2024. március 03. 22:00
files32 2024. március 02. 09:57 Újabb terelés: Az EU-ban nincs engedélyezve a műhús forgalmazása, de a magyar kormány a biztonság kedvéért betiltaná. A belengetett jogszabálynak még nyoma sincs." nehogy a sisakból tank legyen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!