„Eszmeileg te nagyon távol állsz tőlünk, barátom” – így osztották ki Puzsért a Nemzeti Múzeumnál (VIDEÓ)

2024. március 18. 09:11

Nem látták szívesen a résztvevők a kritikust.

2024. március 18. 09:11

Fotó: Földházi Árpád

Orbán Viktor március 15-én a Nemzeti Múzeumnál tartotta ünnepi beszédét. Az eseményen megjelent Puzsér Róbert is, akit nemigazán láttak szívesen a résztvevők.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Háború vagy béke?

Videó

Magyarország csak a békével járhat jól. Nem kérünk a háborúból – hangoztatta a miniszterelnök a több tízezres tömeg előtt a Nemzeti Múzeumnál.

Semmi keresnivalód itt”

– mondta az egyik jelenlevő, majd hozzátette: „eszmeileg te nagyon távol állsz tőlünk, barátom.”

A rövid párbeszédről készült felvételt itt nézheti meg:

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­l­­­á­­­n­­y­­­o­­k­­­ ­v­­á­­­r­n­­­a­­k­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Palatin
2024. március 26. 16:37
Puzsér, te is csak egy Gyurcsány-nyomoronc vagy. Nem tudsz sem újat sem igazat mondani. Az ellenzékböl elég, ha Gyurcsány kuruttyol, mert mindenki más csak öt visszhangozza, téged is beleértve. Te ezt egy kicsit humorosabban teszed, ennyivel emelkedsz talán ki a gyurcsányista csürhéböl, jóllehet passzolsz oda. Ha ez nem lenne a költö megcsúfolása, akkor Petöfi szavaival te is elmondhatnád a Gyurcsány-akolhoz való tartozásodról, hogy "Ott vagyok hon, ott az én világom.",
Palatin
2024. március 26. 16:36
Robi, ha az eddigi összes védenced megbukása után a legújabb oszlopszented, Magyar Péter is a kukában landol, akkor ugye eltünsz végre a francba, mert az úgy lenne korrekt, és különben is már nagyon rühelljük a Brummogó Dömötör stilusában elöadott ökörségeidet. Te is csak Gyurcsány apátok vuvuzéláját fújod, egykutyák, unalmas, ostoba fecsegök vagytok. Neked akkor lenne demokrácia, ha te kukorékolhatnál a szemétdomb tetején. Egy röhejes bunkó vagy, csak a recsegö hangeröddel tudsz kiemelkedni a magadfajta pofáznokok közül.
2024. március 18. 17:52 Szerkesztve
Azt hittem Puzser van annyira ettermisegi, hogy nem megy ki DK-s modjara embereket provokalni. Az erolkodestol csak tele lesz a gatya. Nalunk a primitiv faluvegiek jartak igy be diszkoba meg balba, hogy kotozkodjenek, verekedest provokaljanak mert annyira bunkok voltak azt hittek ez valami dicsoseg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!