És akkor Magyar Péter kitalálta a 25 évvel ezelőtti Fideszt egy kevéske SZDSZ-szel

2024. március 16. 19:01

Gergőnek most zsiráf a jele az óvodában, Petinek meg egy mosolygó csillag.

2024. március 16. 19:01
Forgács István
Forgács István
Facebook

Nyitókép: YouTube/ATV

„És akkor Magyar Péter kitalálta a 25 évvel ezelőtti, ezredfordulós Fideszt egy kevéske SZDSZ-szel és idealizált európaisággal, humanizmussal, csillámpónikon a nemzeti közép felé tartó társadalommal, antikapiltalista piacgazdasággal, tökéletes »oktatásegészségüggyel«, miközben sem Kína, sem a megvadult ideológiák, sem a demográfia gondok, sem a »hátrányos helyzetűek«, sem a nyugdíj-kassza nem jelentenek éppen kihívást. Gergőnek most zsiráf a jele az óvodában, Petinek meg egy mosolygó csillag. Egymás mellett van a szekrényük, néha matchbox-ot is cserélnek.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­g­­­ö­­s­ ­­l­á­n­y­­­o­­k­­ ­­­v­á­­r­­n­­­a­­­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
grrrgo
2024. március 18. 13:47
Nem kell bántani Magyar Pétert! Ő már volt valaki! Az igazságügyi miniszter férje volt. A felesége végezte el a bölcsészszakot summa cum laude. A felesége volt parlamenti tanácsadó és a felesége szült már három gyermeket. Sőt! Ha jól tudom, tárgyalóképes szinten beszél angolul, németül, franciául, illetve spanyolul, a felesége! Szóval ő már volt valaki! A felesége oldalkocsija. A kérdés, hogy Magyar Péter lesz is e valaki, vagy csak az MZ(P) új oldalkocsija marad.
Agricola
2024. március 17. 12:36
Gergőnek most zsiráf a jele az óvodában. Petőfi Sándor: A TÉLI ESTÉK Egy egész kis halom kisebb-nagyobb gyermek... Űzi pillangóit a boldog jelennek, Tennapot felejtett, holnapra nem gondol.
Verdbenekhy
2024. március 17. 11:59 Szerkesztve
Valóban! 25 éve még úgy tűnt, hogy akár demokratikus is lehet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!