Dopeman: Puzsért démoni erők mozgatják

2024. március 08. 14:35

Ennek ellenére a rapper szívesen leülne vele vitázni.

2024. március 08. 14:35

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Egyebek mellett Puzsér Róberttel való kapcsolatáról is kérdezte Lentulai Krisztián, a Közéleti Detox című műsorában Pityinger László, „Dopemant”, aki elmondta, hogy nem érez ellenszenvet Puzsérral szemben, aki viszont egy jó ideje támadja őt. Mint mondta, „amikor az én világlátásomat elkezdték a Fideszhez söpörni, akkor még agresszívabban nekem ugrott ő is, meg a gondolati holdudvara” 
Jöttek a szokásos minősítések, amelyeket ugyanakkor korábban ugyanúgy megkapott a másik oldalról is. Szerinte Puzsér démoni megszállott, a saját maga démoni energiáit folyamatosan ébreszti és ezzel fertőzi a környezetét. 

De ezt csinálják a túloldalon is sokan”

 – tette hozzá.

Ugyanakkor Puzsérnak is felajánlotta, hogy üljenek le, beszéljék meg a nézeteltéréseket vagy például azt, hogy ő állítólagosan mennyit kap a Fidesztől. 

A teljes adást itt nézheti meg: 


 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­y­­­o­­k­­­ ­­­v­á­r­­n­­a­k­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
ProletarFC
2024. március 12. 13:19 Szerkesztve
Az ifjú erre azt mondta neki: »Mindezeket megtartottam, mi hiányzik még nekem? Erre Jézus így szólt hozzá: »Ha tökéletes akarsz lenni, menj, add el, amid van, add oda a szegényeknek, és kincsed lesz a mennyekben. Azután jöjj, kövess engem.« E szó hallatára az ifjú szomorúan elment, mert nagy vagyona volt. A Tanácsköztársaság és a szocializmus kezdetekor a szocializáció, a padlás lesöprés a tehetősebbek lelki üdvét is szolgálta, hiszen azok így szétoszthatták a vagyonukat embertársaikért, ha önként termelőszövetkezetekbe társultak, akkor a jó isten is megbocsájtott nekik. Ekkor Jézus így szólt tanítványaihoz: »Bizony, mondom nektek: a gazdag ember nehezen tud bemenni a mennyek országába. S újra mondom nektek: Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bemenni az Isten országába, Mészáros és Orbán kft tehát kezdje meg az igaz keresztény utat. Hajléktalan honfitársainknak ne kelljena továbbiakban dzsuvás kukákból ennie!!!
ProletarFC
2024. március 12. 01:17
A buddhista démonológia mit mond Puzsér démonjairól Pityinger?
Lajoss
2024. március 11. 13:59
Pityi a te szinted a Győzike…nehogymá…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!