Csak arra gondolhatunk, hogy a magyar miniszterelnök egy ócska zsaroló

2024. március 18. 06:00

Míg az olasz maffia csak megvett politikusokat, Orbán bevitte a maffiáját a politikába.

2024. március 18. 06:00
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

„»A Spar Austria meg akarja védeni vagyonát Orbán Viktor karmaitól, aki már kérte a kereskedelmi multitól: engedje meg rokonának, hogy befektessenek a magyar leányvállalatba. Alapvetően a magyar kormány részesedésen keresztül akarja átvenni a cégünk tulajdonjogát – fogalmazott nyilatkozatában Hans Reisch.«

Annyira, de annyira szégyenteljes! Mondjuk, hogy igaz. Akkor nem elég a kormány félmondatos válasza: »Az állítás teljességgel alaptalan.« Ebben az esetben ugyanis az állításban az van, hogy Magyarország miniszterelnöke egy zsaroló útonálló, akihez az olasz maffia csak tanulni jöhet. Míg az olasz maffia csak megvett politikusokat, Orbán bevitte a maffiáját a politikába. Szóval súlyosan becsületbe vágó a kijelentés.

Szóval, ha nem igaz, akkor nem lehet egy fél mondattal elintézni ezt a súlyos becsületbe vágó kijelentést. Ha nem igaz - mondom, ha hazug az állítás - akkor perelni kell a becsületért! Ha ezt nem teszi meg, akkor csak arra gondolhatunk, hogy a magyar miniszterelnök egy ócska zsaroló, aki tesz az ország érdekeire, s csak a család gyarapodása érdekli.

És ugyanezt gondolhatja róla mindenki az országhatáron belül és kívül. Ez vérciki!!! Ugye jól emlékszem erről nem volt szó a miniszterelnöki esküben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2024. március 19. 08:54
Kezit csokolom! Zsírdisznó, libsibolsi húgyagyú belga vagy!
Szuperszig
2024. március 18. 21:09
Jaj buzibácsi! Ne izélkedjél már!
tapir32
2024. március 18. 19:41
Több tiszteletet!
zsolt196969
2024. március 18. 17:54
Juszt a magyar Bartus???? Beteg mindkettő!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!