Csak taktika volt, Bakács Tibor mégsem kezd éhségsztrájkba a Parlament előtt

2024. március 03. 13:47

„A stratégiám az volt, hogy egy elterelő támadással kezdem, mindenki arra figyeljen, míg én a kertek alatt belopózom” – írta újabb bejegyzésében.

2024. március 03. 13:47

Bakács Tibor elhatározása, miszerint hétfőtől a parlament előtt fog éhségsztrájkolni a bírósági végrehajtási törvényt módosítása érdekében, úgy tűnik, zátonyra futott. Sőt, a jelek szerint az egykor népszerű liberális véleményvezér valójában sosem gondolta komolyan az egészet...

„Most nagyon sokan megfognak haragudni rám”

„Drága mackók!” – szólította meg újfent követő táborát az újságíró Facebook-on.

Most nagyon sokan megfognak haragudni rám, törölnek, gyalázni fognak, de nem baj, nem bánom, s abban bizom, megértitek, miért csináltam ezt. Hétfőn nem fogok éhségsztrájkolni. Miért?

– tette fel a kérdést. Ezt követően négy hosszabb okot is megjelölt döntése indokaként. Ezek sorrendben a következők: Melodráma, Octopus gerilla marketing, Az ima, végül a „valódi cél”.

A második oknál kifejtette, ez után a poszt után még jobban fogja gyűlölni a média, de ezt cseppet sem bánja, hiszen ők sem voltak kegyelmesek vele, amikor lopott. 

„Nem voltak empatikusak, inkább kárörvendőek, mondhatnám, eljött a bosszú ideje” – fejtette ki.

Az újságíró felfedte fondorlatos taktikáját is: 

„A stratégiám az volt, – Sun Ce a mesterem – , hogy egy elterelő támadással kezdem, mindenki arra figyeljen, míg én a kertek alatt belopózom. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a szereplő, higgyen a szerepében, mert akkor nem tűnik hazugságnak”. 

„A valódi cél”

Az újságíró valódi célja ezzel az elterelő, figyelem felkeltő hadművelettel, hogy Kiskartali István rákos betegségben szenvedő kollégájának 12 millió forintot gyűjtsön, mert ennyi az a gyógyszer, amire szüksége van. 

Arra gondoltam, hogy nemcsak imával vagyok képes segíteni rajta, hanem gerilla marketinggel is, s ha összejön az összeg, az dobja rám az első követ....Egy ember életét megmenteni, a világot megmenteni....vagyis ha nem jön össze a pénz, törni fogom a fejem, hisz most már ez nekem élet célom” – írta bejegyzésében. 

A teljes bejegyzést itt érik el:

Nyitókép: MTI/Beliczay László

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 20:16
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­­k­e­­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­ ­p­­­u­n­­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
atti64
2024. március 22. 12:04
SEGGFEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ujujuj
2024. március 05. 08:54
Előre lehetett tudni. Egy sunyi gerinctelen tolvaj szociban nincs annyi tartás, hogy 3 óránál hosszabb éhségsztrájkba kezdjen, mert az nehéz dolog ám. Ott éhezni kell, méghozzá folyamatosan. Én nem tudom, miért volt ez jobb, mintha egyenesen megmondta volna, hogy xy gyógyszerére kéne gyűjteni. Talán ha ennél egy kicsit jobb marketinges volna, nem kellene 310-ért raklapokat tologatnia valami depóban, ahogy ő fogalmazott.
No comment no cry
2024. március 04. 01:53
Ebben az a röhej, hogy akik most megharagszanak rá, azok leginkább pont az ő kis mackói. Akik most csalódottak, hogy nincsen friss performansz az ellenzéki oldalon, amire lehetne ventillálni. Akik meg elkezdték, azok rájöttek, hogy árnyékra ventilláltak. Hogy lesz ebből adománygyűjtés? :) Egyszerűbb lett volna már az elejétől bevonni a Transzparensházyt, az simán összekalapozott 5-6 milliót a BALekoktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!