A mocskos szájú Herczeg Zoltán kijött a sittről és azonnal durván fröcsögni kezdett

2024. március 10. 06:21

Internetes áruházában mind a mai napig lehet O1G maszkokat vásárolni.

2024. március 10. 06:21
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Facebook/Herczeg Zoltán

***

„Hát persze, mint tudjuk, aki börtönben van, az mind-mind ártatlan ember, csupán koholt vádak alapján zárták be. Nyilván vele is ez történt. Mint ismert a rendőrök 2022 októberében egy rajtaütés során vették őrizetbe a divattervezőt és társát, akiknél kábítószergyanús anyagokat találtak. Herczeg a drogfogyasztást elismerte, ugyanakkor a kábítószer-kereskedelmet tagadta.

A divattervezőről érdemes tudni, hogy Márki-Zay Péter volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt szövetségese, önkormányzati képviselőjelölt is volt Szerencsen. Herczeg a hódmezővásárhelyi balliberális polgármester egyik fő támogatója, a borsodi időközi választáson elszenvedett kudarc után a vidéki embereket hibáztatta egészen közönséges stílusban.

Szerinte a vidéki emberek többsége annyira tájékozatlan, igénytelen és korlátolt – ha úgy tetszik: hülye vagy funkcionális analfabéta –, hogy a balliberális manna helyett arra vágyik, Orbán Viktor »sz…rjon« a szájába, s gőzük sincs arról, hogy az »ürülék« helyett mást is fogyaszthatnának.  Az O1G pólókat is áruló mocskos szájú Herczeg segédkezett a Mindenki Magyarországa Mozgalom zászlóbontó eseményén is, továbbá Hadházy Ákosnak is adott öltözködési tanácsokat.

Herczeg szerepelt a Soros György által finanszírozott Magyar Helsinki Bizottság egyik videójában is, ahol a fogva tartásának körülményeiről panaszkodott. A magát civilnek mondó szervezet képviselői az állam felelősségét hangsúlyozták, és hiányolták a rabok közti különbségtételt.

Szóval ilyen ember valójában Herczeg Zoltán, az »ártatlan« divatguru,  aki, ha csak teheti, analfabétának, igénytelennek és korlátoltnak nevezi a vidéki embereket, és csupán annyira áll középen, hogy az internetes áruházában mind a mai napig lehet O1G maszkokat vásárolni, több színben.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­r­­n­­a­­k­­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. március 12. 20:40
O1G maszk? Ha van ra igeny, miert ne arulna? Orban sem azert arulja a hazat, mert a megvezetett hivei nem vevok a politikajara.
laurahann
2024. március 12. 15:09
Beztos ki sem akart jönni, a sitt maga a kánaán az ilyen köcsög buzinak. Sőt, lehet ápolásra szorul a segge.
Mandiner444hu
2024. március 11. 11:36
Homoszexuális gyűlölködő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!