A Belga egyik dalának sorával üzent a DK-soknak Bayer Zsolt (VIDEÓ)

2024. március 04. 10:17

„Nehéz emelkedett hangnemben beszélni ezekről a rohadt, mocskos gazemberekről” – fogalmazott a műsorvezető.

2024. március 04. 10:17

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, minősíthetetlen stílusban sértegette nemrég Császár Attilát, a közmédia újságíróját Rónai Sándor, a DK EP-képviselője. Barkóczi Balázs képviselő pedofilsegítőnek nevezte Futó Boglárkát, a Hír TV riportért.

Bayer Zsolt a Bayer show elején a Belga zenekar egyik dalának sorával üzent a DK-s politikusoknak. Mint fogalmazott, „nehéz emelkedett hangnemben beszélni ezekről a rohadt, mocskos gazemberekről”. Majd idézte a zenekar egyik dalát, melyben az a sor hangzik el, hogy

mindegyiknek egyenként a k*rva anyja”. 

A rövid bejátszás után Bayer hozzáfűzte, „nagyjából ezt tudjuk üzenni az összeállításban szereplő DK-s EP-képviselőnek, (...) meg annak a Barkóczi nevűnek. (...) S akkor erről a Ferenc testvér nevűről mit is mondhatnánk”.

A vonatkozó műsorrészletet alább tekintheti meg:

A teljes Bayer show pedig ITT nézhető.

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:06
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­g­ö­­s­­ ­­l­­á­n­­­y­­o­k­ ­v­­­á­­­r­­­n­a­­k­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
dryanwolf
2024. március 05. 04:02 Szerkesztve
Nehéz emelkedett hangnemben beszélni... "B@zmeg az Orbánt, B@zmeg  a kormányt" (P. 'koszos' László kiskorú, sérelmét elkövető)
atti64
2024. március 04. 19:32
DK PATKÁNYPÁRT!!!!!!!!!CSUPA MOSLÉK SZARZSÁKOK GYÜLEKEZETE!!!!!!!!LEGSZIVESEBBEN KIIRTANÁM ÖKET!!!!!!!!!!!!BUZIK PEDOFILOK LMBTQ TRÁGYANÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
files32
2024. március 04. 13:36
Egy McDonald’s-ban dolgozó, korábbi pap zaklatott egy 17 éves fiút
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!