Szabó Tímeát leváltották a Párbeszéd frakcióvezetői posztjáról

2024. február 01. 14:39

Új lehetőség várja a politikust.

2024. február 01. 14:39

A Párbeszéd-Zöldek vezető testületei január végével lezárták a június 9-i önkormányzati és EP-választásra vonatkozó operatív munkafolyamatok újragondolását, és kialakították a hatékony működés szervezeti és személyi kereteit.

A párt elnöksége új feladattal bízta meg Szabó Tímeát, aki – a kongresszus döntésével visszatért Karácsony Gergely főpolgármester és Jávor Benedek európai parlamenti listavezető mellett – ügyvezető társelnökként felel majd a stratégia és az operatív feladatok végrehajtásáért.

Szabó Tímea frakcióvezetői feladatait Tordai Bence veszi át: a társelnöki posztjáról e váltás nyomán leköszönő eddigi frakcióvezető-helyettes így a parlamenti képviselőcsoport élén segíti a munkát.

Döntés született arról is, hogy az elnökség Barabás Richárd szóvivőt, újbudai alpolgármestert ajánlja új társelnöknek; erről a tagság február 14-én határoz.

(MTI)

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. február 05. 10:18
Szabó Tímea. Akárhányszor megszólal ez a beteg görcs, annyiszor kell ezt leírni: nem érdemel semmilyen figyelmet. A lényegéből fakadó, betegesen aljas, gyárilag undorító pondró, egy állandóan fröcsögő beteg görcs, aki alpári módon, hazug vádakkal támad bárkit, aki nem azon a véleményen van, amit ő képvisel. Egy teljességgel elfogadhatatlan figura, a normális ember által tolerálhatatlan kóros személyiségjegyekkel. Önmagában visszás, hogy egy ilyen silány ember a Magyar Országgyűlés tagja lehet. Persze van még a fajtájából jónáhány a baloldali padsorokban, de ez a fehérjehalmaz rendesen viszi a prímet. Egyébként is ennek a nőnek az eredeti neve Timea Sabau. Honnan, miért és ki küldte ezt a luvnyát? Miért gondolja, hogy van keresnivalója közöttünk. Nem magyar! Idegen szívű, koszos kis román anarchista. Ki patronálja? Kinek az érdeke, hogy ez nálunk kavarjon? Inkább nyomjanak be neki egy kis izomlazítót, mert amióta színpadon van, egy merő görcs ez a szánalmas, repedtsarkú CIA luvnya.
alfonzo
2024. február 02. 23:11
Kár, nagy kár. Olyan szépen, kitartóan dolgozott a következő kétharmadért. Nehéz lesz pótolni.
valerian-0
2024. február 02. 20:58
Kretént levéltották az idiótára.
Robi54
2024. február 02. 14:49
Milyen tagság??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!