Sándor Palota: a pedofíliával szemben nincs mentség

2024. február 02. 18:29

Akit pedofília miatt ítéltek el, az eddig sem, és ezután sem fog kegyelmet kapni az államfőtől.

2024. február 02. 18:29
NOVÁK Katalin

„Novák Katalin elnöksége alatt pedofiloknak nincs és nem is lesz kegyelem” – közölte a Sándor Palota a bicskei gyerekotthon egykori igazgatójának ügyében. A köztársasági elnök hivatala hozzátette, hogy „a pedofíliával szemben nincs mentség.

Akit pedofília miatt ítéltek el, eddig sem kapott és ezután sem kap elnöki kegyelmet.

A Telex megkeresésére, akik az intézmény igazgatóhelyettesével kapcsolatban keresték a hivatalt azt közölték, hogy konkrét kegyelmi ügyekben a harminchárom éves hagyományoknak és a jogszabályoknak megfelelően nem adhatnak részletes tájékoztatást.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. február 06. 05:21
Ennyi!
cserszömörce
2024. február 04. 09:41 Szerkesztve
Az egyik bantalmazott (MEGERÖSZAKOLT) fiu öngyilkos lett. Többen ma is pszichesen betegek TIZ EVEN AT MIT TETT EZ AZ ALLAT - LESZOPATTA MAGAT KISFIUKKAL -ANALISAN KÖZÖSÜLT KISFIUKKAL - VOLT, AKIT AZ EDESANYA HALALANAK A NAPJAN KEZDETT ERÖSZAKOLNI (ANALISAN KÖZÖSÜLNI, A FARKAT A KISGYEREKKEL KIVERETNI) , KIHASZNALVA A KUSFIU ERZEKENYSEGET. EZT AZ ALLATOT FEDEZTE A GYEREKPSZCHICHOLOGUS VEGZETTSEGÜ HELYETTESE, AKIT KEGYELEMBEN RESZESITETT NOVAK. A NEVET NEM TUDJUK, AZ ARCAT NEM USMERJÜK. HOLNAP A TE GYEREKED PSZICHOLOGUSA LEHET!!! Gyermekintezmenyben dolgozhat!!! Jogosult ERKÖLCSI BIZONYITVANYT KAPNI!!!!
cserszömörce
2024. február 04. 09:31 Szerkesztve
Miert tette ezt Novak? Mert az elitelt bünözö az bizony Orban testverenek az üzlettarsa. Vagyis ha tul kilatastalan helyzetbe kerülne, akkor esetleg kellemetlen dokumentumokat szivarogtatna ki..... Lehet hogy holnap a te gyereked /rokon gyereked gyerekpszichologusa lesz ez a pedifil bünözöt fedezö allat!!! Novak vonja vissza a kegyelmet es mondjon le. Hozzak nyilvanossagra az összes pedofil es pedofiliaval kapcsolaros bünözö fenykepet es nevet es örökre tiltsak el öket gyerwkekkel valo foglalkozastol.
Menhetten
2024. február 03. 17:05
Novák kegyelemet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált az intézményben. Vagyis egy retkes görény oláh migráncs.. ( madzsarigazolvánnyal ) egy bérszavazó mocskos tetű.. Aki nem pedo, csak lelkesen asszisztált az eseményekhez.. Remélem el tud helyezkedni, mint babysitter valamelyik qrmánytagnál, vagy ennél a nemzethy Lapátarcú Parasztpicsánál, aki kegyelmet adott neki ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!