Parászka Boróka szerint Bayer Zsolt a „rezsimarc”, aki „anyanyelveként beszéli az újnyilast”

2024. február 03. 18:08

Az újságíró nem érti, hogy „hogyan vált nyilassá ez a rezsim? Húsz év alatt, a szemünk előtt, a passzív asszisztenciánk mellett...”

2024. február 03. 18:08

Parászka Boróka Facebook-oldalán közzétett „elemzésében” azt írja: az elmúlt két évtized alatt a nyilas, szélsőjobbos retorika kormányzati szinten is elfogadottá, sőt támogatottá vált. Az újságíró szerint lépésről lépésre történt a váltás, és 

az „elnyilasodás” már a rendszer vázát képezi.

„Mára oda jutottunk, hogy »a magyar embereknek« fel sem tűnik, hogy a magyar politika nyelve: nyilas. Rasszista, erőszakos, látensen és nyíltan erőszakra uszító” – olvasható a bejegyzésben, amelyben Parászka megemlíti Bayer Zsolt lovagkeresztjét is:

Pontosan értette a feladatát, célját és az újnyilas kurzus hangjává vált. Anyanyelveként beszéli az újnyilast. Ő a rendszerhang, a rezsimarc.”

Az újságíró úgy látja, hogy mindezek ellenére ez nem Bayer Zsolt története, hanem a rendszeré: „Hogyan vált nyilassá ez a rezsim? Húsz év alatt, a szemünk előtt, a passzív asszisztenciánk mellett. Nincs mentségünk, és okunk sem meglepődni” – írja posztjában Parászka, amelyet teljes terjedelmében ide kattintva olvashatnak el.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. április 02. 11:03
Azért nem vettétek észre, hogy nyilas lett, mert nem lett az. A bizonyíték az, hogy ti, liburnyákok, pofáztok, pedig egy nyilas rendszerben aligha tehetnétek. Rohadt kurva picsa. De már rég megírták, milyen vagy: "Héjj-héjj! Parászka! Így hívták a cselédet, egy másik csúfságot. "
Vladiszláb
2024. március 22. 19:27
Soros bin laden terror hálózatának egyik tagja. Szeret magyarországi szavazólapokat égetni. Jól beszéli a nyelvünket. Feltehetően kevesebb dollárral lehet kifizetni, mint nagyobb nevű tettestársait.
Krupp Skya
2024. február 04. 14:18 Szerkesztve
Volt egy ilyen vers Ciróka, maróka Szűz még a Boróka Mert oly nagyon randa Nincs aki megbassza Ezért üres nála kassza. Gondolt rá, már hogy a pináját össze ragasztja Mert minek a lyuk , ha nincs rá kellett Ezért Boróka még nem ellett.
Obsitos Technikus
2024. február 04. 14:09
Parasca. părăsit de Domnul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!