Orbán Viktor ma emberként is megbukott

2024. február 17. 17:31

A távozó két asszony kisujjában több méltóság van, mint az Orbán-kormány összes vezetőjében együttvéve.

2024. február 17. 17:31
Orbán Viktor kormányfő 2014-es évértékelő beszédében bejelentette a gyermekvédelem szigorítását
Jobbik Konzervatívok
Jobbik Konzervatívok
MTI-OS

„Orbán Viktor Rogán Antal boszorkánykonyhájából kilépve évet értékelt ahelyett, hogy a tisztességes utat választva lemondott volna. Ma minden magyar ember előtt nyilvánvalóvá vált, hogy bár Magyarország a rendszerváltás utáni időszak legnagyobb közéleti botrányát, morális válságát éli át, ez az ember sosem akarja elereszteni a hatalmat, tíz körmével kapaszkodik a miniszterelnöki bársonyszékbe. 

Pedig a magyar emberek tegnap értékelték az Orbán-kormányt, amit röviden, tömören úgy lehet összefoglalni, hogy: Nagyon elegük van! 

Elegük van abból a hatalomból, amely egyetlen évtized alatt hazánkat egy mindent átpolitizáló közéleti tébolydává züllesztette!

Orbán gyáva, hatalommániás emberként elmenekült a felelősség elől, két asszony szoknyája mögé bújt, pedig egyre nyilvánvalóbb, hogy a pedofil bűncselekményben részes K. Endre kegyelmi ügyében nem csupán Varga Judit, nemcsak Novák Katalin és nem is csak Balog Zoltán játszottak kulcsszerepet, hanem Orbán Viktor közvetlen környezete is. Igen, a távozó két asszony kisujjában több méltóság van, mint az Orbán-kormány összes vezetőjében együttvéve.

Annak az Orbánnak, akinek az asztalán minden döntés megszületik, a kegyelemi ügy néven elhíresült gyalázat miatt is vállalnia kellett volna a felelősséget! 

Annak, aki nem engedte leváltani a korrupt Völnert, vállalnia kellett volna a felelősséget! 

Annak, aki strómanjain, s családtagjai révén évek óta élősködik a magyarokon, saját családi vállalkozássá téve a közvagyon jelentős részét, vállalnia kellett volna a felelősséget! Annak, aki külföldre üldözi gyermekeinket, amit idegen népek betelepítésével pótolna, vállalnia kellett volna a felelősséget! Annak, aki Európa és a nyugati életszínvonal helyett a keleti diktatúrák pusztító ölelésébe és leszakadásába taszítja hazánkat, vállalnia kellett volna a felelősséget!

Orbán Viktor gyáva, a felelősség vállalása helyett ezúttal is csak a hatalma bebetonozása lebegett a szeme előtt. 

Ma végérvényesen megbukott, nemcsak miniszterelnökként, de emberként is.

Felelős kormányt, a magyar nemzeti érdekek szerint cselekvő miniszterelnököt! Normális Magyarországot!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. február 19. 10:09
Azt elhiszem, hogy nektek elegetek van belőle. De ne magatokból induljatok ki, hanem a választókból! Aki hibát követett el, lemondott. Egyéb probléma? Az nem politika, hogy birkaként bégetitek, hogy Orbánt utáljuk, mert övé a hatalom! A nép hatalmazza fel! A miérten kellene törni a buksitokat, gyerekek! Értelmezzétek a politika, a demokrácia, pluralizmus, többpártrendszer, politikai tervezés szavakat! Van mit tanulnotok az öregtől, higgyétek el! Amíg nincs változás, a választó sem változtat, pláne nem kockáztat! A két kancsal szemetekért, ami az USA-án csüng?! Na, ne röhögtessetek!
auditorium
2024. február 19. 08:59
A szélső jobb és szélső bal összezár a jobbközép kormány ellen. Ezt a vak is látja. A "gyermekvédelmi" un. botrány kirobbantása kizárólag a mostani kormány megbuktatására szolgál. Hasonlóan az "embertelen magyar börtönök" reklámozása a külföldi TV-hiradókban, ahol ártatlan antifasisztákat tartanak fogva. A külföldről Bp-re érkező német Hammerbande-k akiknek tagjai "antifák" is megerősitik a kintről érkező nyomást. Az EU- P-nek fontos a júniusi választások eredménye a hatalom megtartása miatt. A balos ellenzéknek mindegy a magyar gyerekek oktatása, hiszen eddig állandóan sürgették a két királyfi szerelméről szóló mesekönyvektől az oktatásba kötelező genderelméletig, a cannabis liberalizálásáig mindent, ami egy deviáns társadalomhoz kell. A szélsőjobbosok ilyen kijelentéssel a "dem.kus" baloldalt erősitik. A Parlament rosszul teszi, ha elfogadja lemondását. Visszautasithatja.
gyzoltan-2
2024. február 19. 07:40
"Felelős kormányt, a magyar nemzeti érdekek szerint cselekvő miniszterelnököt! Normális Magyarországot!” Ez vállalható helytálló mondat! -csak lóg a levegőben! Honnan lehet leakasztani olyan hiteles magyar személyeket, kik betölthetnék e feladatot, e szolgálatot?! Volt rá gondja az 1945 óta regnáló hatalomnak, hogy vezetőképes magyar elit ne jöhessen létre! A lényegre rávilágít a már többször, sokadszor felvetett kérdésem: "Ma Magyarországon, hol nem érvényesül, az ügydöntő, zsidó dominancia?!
Osztap_Bender
2024. február 19. 06:22
A távozó két asszony kisujjában több méltóság van, mint az Orbán-kormány összes vezetőjében együttvéve. Ha képes volnál gondolkozni, elemezni, következtetéseket levonni, akkor láthatnád, hogy ez pontosan így van. Egy rogánék által irányított és felügyelt honlaptól mi vársz? Talán szidja, égesse fenntartóját? Az államfőnek valaki javasolta vagy "utasította" arra, hogy adjon kegyelmet a delikvensnek. Mindez tavaly történt, néma csöndben. Mikor kiderült orbán brüsszeli árulása, annak elfedése céljából a goebbelsi propaganda hivatal kirobbantotta a balhét. A köd még mindig nem szállt fel! A kisbetűs orbán még emberi tartását is elvesztette, szégyenletes dolgot művelt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!