Nem 50 ezren, hanem legalább 150 ezren voltunk a tüntetésen

2024. február 17. 18:59

Talán valamit, valami nagyon kicsit jóvá teszünk abból az irtózatból, ami ezekkel az emberekkel történt, és ami ronccsá tette őket.

2024. február 17. 18:59
Pottyondy Edina
Pottyondy Edina
Facebook

„A tegnapi tüntetés számokban. Nem 50 ezren voltunk, hanem legalább 150 ezren. És erre is azt mondják, hogy egy konzervatív becslés.
Az áldozatoknak jelen állás szerint 66 millió forintot gyűjtöttünk. A helyszínen 17 millió forintot, utalással 49 millió érkezett. Az így felajánlott adományokból az Utcáról Lakásba Egyesület nem csak lakhatásban nyújt segítséget, hanem a társadalomba való visszailleszkedésben is. 

Talán valamit, valami nagyon kicsit jóvá teszünk abból az irtózatból, ami ezekkel az emberekkel történt, és ami ronccsá tette őket.

A gyűjtés vasárnap estig folytatódik. 

...
A megosztások, az élő streamek, a tiktok videók, a hazai és külföldi sajtóbeszámolók nagyságrendjét, elérését megtippelni sem tudom.
Ide valami nagyon nyálas és nagyon igaz idézetet akartam a szeretetről és a jóságról, de semmi nem jutott eszembe. 

Esetleg valami ötlet?”

Nyitókép: Ficsor Márton/ Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 353 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopszjuliska
2024. február 19. 15:30 Szerkesztve
Én csak annyit szeretnék kérni, hogy a személyiségi jogok betartása melett láthassunk pár képet, milyen lakást/lakásokat vesznek/vettek és mennyiért. Még valami biztosítékot arra vonatkozóan, hogy valódi rászoruló kapta meg (és nem csak bérbe)! Az ilyen gyűjtések felhasználásáról nem tudom hogyan kell elszámolnia a szervezőnek, de a fentebb leírtak engem nagyon megnyugtatnának.
Kiss János 7475
2024. február 19. 14:15
Most a kormánynak és a jobboldalnak nagyon észnél kellene lenni. A gyerekekért, bántalmazottakért egy csomó mindent tettek, de nem nem reklámozták. A baloldal (akik szerint a ped* csak betegség), elkezd jóemberkedni, Soros meg is támogatja, megpróbálják a gyermekvédelmet kiszervezni, és az emberek bizalmát megnyerni. De ha hatalomra jutnának, akkor jönne a gender-terror, és Sorosnak az összes üzleti érdekének a kiszolgálása (fizetségként). A jobboldalnak meg kell mutatnia, amit eddig is tett azokért, a gyerekekeért, akik nehéz sorsúak voltak. És le kell leplezni a baloldalt.
nnjohn
2024. február 19. 12:38
Azért voltak annyian, medt POLITIKAMENTESNEK ÉS GYERMEKEK ÉRDEKÉBEN HIRDETTÉTEK !!!! És baszottul átvertétek a jónépet !! HAZUDTATOK !!! TRÁGÁRSÁGGAL ETETETT VILÁGÍTÓ GOMBÁKAT CSINÁLTATOK AZ EMBEREKBŐL. Éppen ahogy Márki-Zay mondta. Én már az elején elmondtam, hogy hülye az, aki youtuber/influenszer hívására elmegy. Az Influenszer az INFLUENZA rokona. Egyiket sem kivánja az egészséges ember.
kir2vik
2024. február 19. 11:39
Pottyantott Edina.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!