Nehéz nem összefüggést látni az újabb brutális büntetés és a kormányoldal pedofilbotránya között

2024. február 20. 12:03

A Momentum 2018-ig nulla, 2018 és 2022 között pedig minimális állami támogatásból politizált.

2024. február 20. 12:03
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Újabb, 520 millió forintos bírságot szabott ki az állampárt ökle, az Állami Számvevőszék az ellenzéki pártokra, köztük a Momentumra. Ez már a második súlyos bírság idén, elegánsan az önkormányzati és európai parlamenti választások elé időzítve. Indokaik ismét nevetségesek, koncepciós eljárás részeként próbálják ellehetleníteni ellenfeleiket.

Nehéz nem összefüggést látni az újabb brutális büntetés és a kormányoldal pedofilbotránya között. A Momentum három tüntetést is szervezett Novák Katalin, Varga Judit, majd lemondásuk után Orbán és Rogán ellen. Február 9-én sokezres tömeg követelte tüntetésünkön az államfő lemondását, másnapi megmozdulásunk előtt pár perccel pedig mind Novák, mind Varga távoztak a közéletből. 10 nap múlva jött az értesítés a súlyos bírságról. 

A Momentum nem gazdálkodik ellopott közpénzszázmilliárdokból, mint a kormányoldal. Mi a törvényes állami támogatásból, a tagdíjainkból és a támogatóink adományaiból küzdünk a rendszer ellen. Ezért próbálnak így elhallgattatni minket. 

Üzenem nekik: a Momentum 2018-ig nulla, 2018 és 2022 között pedig minimális állami támogatásból politizált. Akkor sem ijedtünk meg a feladattól, most sem fogunk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Titi
2024. február 21. 19:15
Megint hazudik a büdös dög! 2019-ben 500 millió forint kampánypénzzel nem tudtak elszámolni! Nem gondolom, hogy ez az összeg minimálisnak számít.
lacika-985
2024. február 21. 16:50
A momentum ugyanolyan génhibás hiringyó és ringyó csicskák pártja akik pénzért bármire képesek . És a pénzverde a globalista abberáltak kezén van , annyit nyomtatnak amennyit elképzelni sem tudunk .. Megtehetik mert senki sem tudja mennyi fedezet van rá . Lenyulták a pénzkibocsájtás jogát , saját pénzünköt kamatra adják és lenyulták az aranytartalékokat hogy náluk biztonságban van . Látni lehet mennyire .. És pont annyira veszélyesek ezek a sehonnai senkiházi idegenek akik a magyar nép vesztét akarják .. Ringyó Cafka pedig a legaljasabb közülük ...
Szutykok
2024. február 21. 16:41
12 év fegyházbüntetés várhat Sz. atyára, ha beismeri a bűnösségét A görögkatolikus pap legalább három áldozata ellen követett el szexuális erőszakot vagy kényszerítést - közölte az ügyészség a 444-nek küldött válaszában.
Szutykok
2024. február 21. 16:40
Újabb egykori Orbán-céget tüntetnek el Orbán Viktor édesapja több százmillióval szállt ki a cégből. Az új tulajdonos jókora hitelt vett fel, hogy kifizesse Orbán Győzőt, most pedig felszámolja a céget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!