Kormányszóvivő: A kormány új gyermekvédelmi csomagot állít össze

2024. február 17. 20:41

Orbán Viktor az évértékelőjén azt mondta, át kell fésülni, és ki kell egészíteni a gyermekeink védelmét hivatott jogszabályainkat, az áldozatok kálváriája ugyanis erre kötelez.

2024. február 17. 20:41
SZENTKIRÁLYI Alexandra

„A magyar gyermekvédelmi rendszert meg kell erősíteni, ezért új gyermekvédelmi törvénycsomagot nyújt be a kormány!” – írta a Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra. A kormányszóvivő ezzel utalt Orbán Viktor évértékelőjére, a miniszterelnök kijelentette, át kell fésülni, és ki kell egészíteni a gyermekeink védelmét hivatott jogszabályainkat, az alkotmánytól a miniszteri rendeletekig, az áldozatok kálváriája ugyanis erre kötelez. 

„Arra, hogy megerősítsük a gyermekvédelmi intézményeink vezetését és felügyeletét, az ott dolgozókra vonatkozó előírásokat és korlátozásokat. Mindezeket együtt pedig egy új gyermekvédelmi törvénycsomag formájában be kell nyújtanunk az Országgyűlésnek. A képmutató és kétszínű baloldal ott majd vitézkedhet. Na, ott majd lehet kapaszkodni” – mondta Orbán Viktor az évértékelőjén. 

Nyitókép: Soós Lajos

 

 

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. február 27. 17:43
Kormány tiltsa be pedofil-lmbtq vonulást , ne csak a gyermekintézmény vezetőit vizsgálják át , közben az utcán a gyerekek előtt vonulnak .
southwind-2
2024. február 18. 21:02
az egész szoc rendszert újra kéne gondolni, én voltam mindkét oldalon, voltam állami gondozott és dolgoztam mint szocos. A problémát az alapoknál kell kezdeni, ma az megy szoc. főiskolára , akit máshova nem vennének föl. Nincs pszichológiai és mentális teszt, kvázi, azt ott dolgozók jórésze nem alkalmas ellátni ezt a feladatot, még rosszabb, hogy az állam kiadta gebinbe az egészet, vagy nagyrészét az egyházaknak, ahol pláne szükén vannak a szakértelemben és empátiában. Itt kéne kezdeni.
Türelem
2024. február 18. 19:04
Generálisan meg kell tiltani a médiában, az óvodákban, az oktatási intézményekben, a könyvkiadásban, a médiában az LMBTQ propagandát, az érintetteket azonnal ki kell rúgni, a gyermekek, a közerkölcs védelme érdekében be kell tiltani az LMBTQ felvonulásokat, megtiltani a melegek házasságkötését, általuk egészséges gyermekek befogadását. Viszont biztosítani kell számukra, hogy a lakásukban, diszkréten, kulturáltan megélhessék másságukat.
alexandrosz-2
2024. február 18. 16:28
Megkésett. Hiteltelen. Szánalmas. Pont, mint a vétótlan köpcös geci csicska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!