Horror a debreceni céges csapatépítőn – ez történt pontosan

2024. február 01. 15:40

Elfajult a munkahelyi közösség bulija.

2024. február 01. 15:40

Pénzbüntetést kapott az a férfi, aki másfél éve több kolléganőjének is súlyos sérüléseket okozott egy csapatépítő rendezvényen. Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék szóvivője a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy a bíróság 800 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a bűnösségét beismerő férfit, valamint másfél évre eltiltotta a közúti járművezetéstől.

A férfi több kollégájával egy szervezett csapatépítő tréningen vett részt egy Debrecen melletti vendéglátóhelyen, majd miután alkoholt fogyasztott kipróbálta a rendszám nélküli terepjárót. Kolléganői is beszálltak az autóba, a vagánykodó sofőr azonban figyelmen kívül hagyta a biztonságot, túl gyorsan ment és felborult.

A platón utazó nők a földre estek, egyikük pedig a jármű alá szorult. A baleset következtében négyen is sérüléseket szenvedtek, a vádlott szintén nem úszta meg épségben. Felelőtlenségét ráadásul a bíróság is „jutalmazta”.

Fotó: Debreceni Törvényszék

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2024. február 02. 11:53
Felszállt az agyába a geci. Az a nő a hülye, aki ittas kanos férfi mellé beül a kocsiba, abból mindig valami kiváló vagánykodás kerekedik.
Beszélgető
2024. február 02. 08:43
Még jó, hogy közben nem lődözték az állatvilágot számszeríjjal. Az is menő csapatépítő tevékenység.
Dictator
2024. február 01. 18:04
Ittas embert miért engedtek vezetni? Ittas ember mellé miért kell beülni. Igazi csapatszellem!
Akitlosz
2024. február 01. 17:16
Végtére is a tréning a célját elérte. Egy csapat lettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!