Felállva tapsolta meg Bayer Zsoltot műsora közönsége

2024. február 03. 22:37

„Nagyon kedvesek, és azt is pontosan tudom, hogy minek szól” – reagált az ovációra a publicista.

2024. február 03. 22:37

Felállva tapsolta meg Bayer Zsoltot műsora közönsége, amire a publicista a következőket mondta: „Nagyon kedvesek, és azt is pontosan tudom, hogy minek szól. Gondolkodtam is, hogy mondjak-e valamit, de úgy döntöttem, hogy inkább nem mondok semmit. Egyrészt azért, mert amit el tudtam volna mondani, azt megírtam, másrészt, ha mondanék valamit, akkor ki kellene mondanom valakinek a nevét... akkor pedig mocskosnak érezném magam. Úgyhogy köszönöm mégegyszer!"

A taps minden bizonnyal kiállás volt a műsorvezető mellett egy Telexen megjelent Ungváry Krisztián írás miatt, mely szerint Bayer Zsolt nagyapja már a II. világháború előtt aktív tagja és szervezője volt a nyilas pártnak Kiskőrösön, a holokauszt idején gettóorvosként testüregi motozásra tanította be a kiskőrösi gettó személyzetét, a háború után pedig önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt. Bayer Zsolt válaszát ide kattintva olvashatják.

A Bayer show vasárnap 21 órakor lesz látható a Hír TV-n

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. február 05. 01:41
... más: Követhetetlen, kezelhetetlen, élvezhetetlen, kényelmetlen lett a Mandi fórumszekciója - nem csak a lipsiknek, de a vitaképes, értelmesebb NER híveknek is. Még néhányszor próbálkozom a 47 000 kommentem nosztalgiája miatt, aztán csak elköszönök innen - ami nem működik, az bizony NER vagy szar .... Üdvözletem az igazi, jóindulatú megtévesztett vitapartnereimnek a "másik" oldalon! Isten óvja őket a tévedéseik hatásától ... Aláírás: empirikus tényező ....
Kozmosz
2024. február 04. 22:49
Mindig is meg;rdemelte.
Szutykok
2024. február 04. 15:16
Szóval továbbra is igényli a seggturkász gyimesi nyilas fajtád a pofánszarást!:D Nyeljed szépen ávós náci!:DDDDDD 1989. június 9-én a Magyar Népköztársaság legfőbb ügyésze törvényességi óvást emelt a Nagy Imre-perben elítéltek javára és indítványozta az ítéletek hatályon kívül helyezését, illetve az ártatlanul elítéltek felmentését. 1989. július 6-án a Legfelsőbb Bíróság Elnökségi Tanácsa Nagy Imre, Donáth Ferenc, Gimes Miklós, Tildy Zoltán, Maléter Pál, Kopácsi Sándor, Jánosi Ferenc, Vásárhelyi Miklós és Szilágyi József ítéletét hatályon kívül helyezte, és bűncselekmény hiányában mindannyiukat felmentette.
MaBaker
2024. február 04. 12:35
Cionistákat szokták így tapsolni. Most sincs másképp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!