„Fejbe lövök valakit!” – túszul ejtette tanárait egy arab származású diák Budapesten

2024. február 08. 19:51

A fiú a bűncselekmény elkövetését beismerte.

2024. február 08. 19:51

A Ripost beszámolója szerint hatalmas pánik tört ki február 1-jén egy budai középiskolában, miután az egyik 18 éves diák túszul ejtette két tanárát és az igazgatót. Miután az állítólag arab származású fiú azzal fenyegetőzött, hogy „fejbe lő valakit”, rendőrt hívtak rá, akik végül eljárást is indítottak az ügyben. A lap megkereste a BRFK-t, hogy mit lehet tudni a történtekről, amelyre a következő választ kapták:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a BRFK XII. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 1-jén bejelentés alapján mentek ki az említett iskolába, ahonnan előállították az egyik tanulót. A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves fiú a tanári szobából (ahova egy megbeszélésre hívták be) 

néhány percen keresztül nem engedte ki az iskola igazgatóját és két másik pedagógust. 

A diákot a rendőrök személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a fiú a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az eset során személyi sérülés nem történt. Az eset összes körülményének feltárása a folyamatban lévő büntetőeljárás feladata” – írták a közleményben. A lapnak nyilatkozó egyik szülő szerint az eset óta többen nem engedik iskolába a gyereküket, mert félnek attól, hogy a diák beváltja az ígéretét, fegyvert hoz be magával és lelő valakit.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. február 09. 02:21
hoppá bassza meg
Namond
2024. február 08. 23:51
Nő tanárok, három az egy tini diákkal szemben? A pisztoly igazából húsvéti csoki nyuszi? A diák nem ment el a Hamasz párti - izrael ellenes - tüntetésre?
ProletarFC
2024. február 08. 22:46 Szerkesztve
Ha a sérelem pusztán annyi, hogy pár percig nem engedett ki senkit abból a tanári szobából, akkor az igaszágos ítélet a lex talionnis elv szerint annyi, hogy két percre bezárják valahova és elengedik.Ez a muja barom magyar nép ilyen szar BTK §-okat enged meg bazmeg hogy két percre bezársz valakit vagy csak feltartóztatod, akkor 3-4-5 év börtönt odabasznak, menjetek ti az igazsáégtala nszar megtorló büdöspaktány kapitalista Btk § fossal az anyátok büdös valagába alantas sötét kispolgári söpredék szarháziak!
ProletarFC
2024. február 08. 22:34 Szerkesztve
Semmit nem szabad beismerni, milyen idióta wamzer fos ügyvédje van ennek, veszélybe sodorja az ügyfelét. Sem semiféle megbánást nem szabad tanúsítani bíróságon, mert azzal azt üzened bűntudatot van és ebből arra akövetkeztetnek, hogy elkövető vagy és hogy nem hiszel abban, hogy amit tettél az a legfőbb jó, amit tehettél volna. rendőrrel ügyésszel meg nem kell egyeznkedni tárgyalásról való lemondásról, ezek alapvető dolgok. Bizonyára valamelyik efebofil tanár zsarolhatta valamivel,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!